Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul pentru Imigrări Bărbați aflați în ședere ilegală depistați de polițiști

ro

09 Mar, 2023 14:08 465 Marime text
Știre de presă         Bucureşti, 9 martie 2023
                                                                                                                                
 
 
 
 
PATRU BĂRBAȚI, AFLAȚI ÎN ȘEDERE ILEGALĂ, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI
 
Polițiștii de imigrări din cadrul Direcției pentru Imigrări a Municipiului București au desfășurat zilele trecute o misiune de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României pentru patru bărbați aflați în ședere ilegală. La ieșirea din țară, pe numele acestora a fost instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani.
 
La data de 7 martie a.c., polițiștii de imigrări din București, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, toți din Nepal, aflați în ședere ilegală.
 
Din verificări a reieșit că persoanele în cauză sunt bănuite de infracțiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Pe numele acestora, polițiștii de imigrări din Timiș au emis, în luna februarie a acestui an, decizii de returnare, însă nu au fost respectate.  
 
Astfel, la data depistării, străinii au fost îndepărtați de pe teritoriul României până la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internațional Henri Coandă București.
 
De asemenea, la ieşirea din ţară, pe numele bărbaților a fost instituită măsura interzicerii  intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii