Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când se va resimți încălzirea vremii în Dobrogea. Prognoza meteo, pentru următoarele două săptămâni

ro

22 Mar, 2021 16:06 2055 Marime text
  • Încălzirea vremii se va resimţi în Dobrogea, începând din data de 27 martie şi va fi semnificativă, determinând valori în jurul celor climatologic specifice perioadei, ziua de 10...13 grade, iar noaptea de 2...4 grade, în medie, care se vor menţine, cu mici oscilaţii, până la sfârşitul celor două săptămâni.
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

Intervalul va debuta cu o vreme deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie, astfel că, în medie regională, temperaturile maxime vor fi de 3...7 grade, iar cele minime deb -3...0 grade.

Încălzirea vremii se va resimţi începând din data de 27 martie şi va fi semnificativă, determinând valori în jurul celor climatologic specifice perioadei, ziua de 10...13 grade, iar noaptea de 2...4 grade, în medie, care se vor menţine, cu mici oscilaţii, până la sfârşitul celor două săptămâni.

Vor fi precipitații moderate cantitativ (sub fomă de lapoviţă, ninsoare şi temporar ploaie) în perioada 22-25 martie, iar după data de 30 martie va creşte probabilitatea pentru ploi, estimate a fi în general slabe cantitativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii