Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Județele Constanța și Tulcea sub cod galben de ninsoare

ro

01 Mar, 2022 10:09 1659 Marime text
 Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările meteo de vreme rea ce vizează toată țara. 

Potrivit ANM, în intervalul 1 martie, ora 10.00 – 3 martie, ora 10.00 este valabilă o informare meteo de ninsori și intensificări ale vântului. 

Astfel, în intervalul menționat în jumătatea de est a țării, precum și în Carpații Orientali și Meridionali temporar va ninge, iar local se va depune strat de zăpadă.
     
Temporar vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum și în zona montană înaltă, cu viteze în general de 45...50 km/h, viscolind ninsoarea.

De asemenea, ANM a emis o avertizare cod galben valabilă în intervalul 1 martie, ora 10 – 2 martie, ora 10 de ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă. Avertizarea vizează județele Constanța și Tulcea. 

Conform ANM, în intervalul menționat, în județele Constanța și Tulcea va continua să ningă local moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă ce va avea grosimi în medie de 10...15 cm.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii