Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piese pe care trebuie să le ai în această primăvară 2021

ro

14 Mar, 2021 16:16 1985 Marime text

 
 
 
Primăvara s-a apropiat cu pași rapizi și parcă se simte nevoia de reîmprospătare a garderobei. Dacă nu ai apucat să faci o actualizare printre haine, pantofi și genți, a venit momentul să te ajutăm să te pui la curent cu cele mai hot tendințe din sezonul primăvară-vară 2021.
 
Dacă te numeri printre admiratoarele celor două non-culori (alb și negru), acum este momentul să te bucuri de ele, mai ales că împreună sunt imbatabile. Fie că vorbim de rochii din piele împărțite pe vertical între cele două sau de combinații între sacou alb cu pantaloni negri, este imposibil să nu te îndrăgostești de acest tip de outfit, mai ales că se evidențiază prin simplitate și rafinament. Acum e momentul să nu-ți mai faci griji dacă porți lenjerie de dama neagră chiar dacă ai și alb integrat în ținută.
 
Designerii au preferat să creeze pentru acest sezon rochii lungi, fie ele vaporoase, în nuanțe vii, cu decupaje în jurul taliei sau șnururi ca elemente sexy, fie modele acoperite în totalitate cu paiete, care te duc cu gândul la perioada disco.
 
Foarte în vogă în acest sezon este și bustiera, pe care o poți purta fie cu pantaloni scurți sau pantaloni lungi cu talia înaltă și foarte largi pe picior, fie cu fustă midi, strânsă pe corp. Trebuie doar să iei în calcul că pentru asta ai nevoie de un abdomen plat și poate că a sosit momentul să te apuci de treabă. Știi că dieta, sportul și 2 litri de apă sunt armele secrete, așa că nu-ți mai rămâne decât să începi atacul, mai ales că până la vară mai este foarte puțin.
 
Îți plac hainele tip plasă? Acum e momentul să te bucuri de ele. Totuși, un mic aspect trebuie menționat aici și anume că pantalonii au fost excluși cu desăvârșire din colecții. În schimb, rochia, paltonul, fusta sau capa sunt oricând binevenite.
 
Orizontale sau verticale, mai groase, mai subțiri, mixate cu tonuri neon pentru un aer fresh, dungile au revenit în forță și în acest sezon. Dacă stai să iei în calcul, cele pe verticală chiar pot fi utile, mai ales dacă vrei să te legi de iluzia optică de alungire pe care o creează.
 
La capitolul încălțăminte, balerinii, sandalele plate, care se prind cu velcro, saboții, sandalele cu platformă sau cele care se prind cu șnururi în jurul gleznei fac furori pe podium. Și cum oferta de pantofi de dama este generoasă, nu-ți rămâne decât să te apuci de shopping, ținând cont de câteva reguli importante care să te ajute să te bucuri de noile achiziții. Probează seara, când picioarele sunt mai umflate, ai grijă sa ai suficient spațiu atât în lungime, cât și în lățime și ai grijă să nu aibă cusături care să te bată.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii