Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Universitatea Maritimă Constanța

ro

17 Nov, 2022 10:10 1135 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
Un număr de 40 cadre didactice din Universitatea Maritimă Constanța se dezic și se delimitează complet de acțiunea desfășurată astăzi de reprezentanți ai Ligii Studenților și ai absolvenților UMC prezenți în Aula universității, la întâlnirea cu Rectorul Universității ”POLITEHNICA” București, Mihnea Costoiu.
 
Considerăm că studenții prezenți astăzi în sală nu au reprezentat opinia tuturor studenților universității, și comportamentul acestora a fost sub nivelul academic care caracterizează comunitatea universității noastre. Discuțiile pe marginea unui proiect care nu aveau la acest moment decât rol de informare, nu au existat. Întâlnirea a fost dominată de atitudine violentă, manifestări non verbale, huiduieli.
 
Atitudinea academică și forumurile de dezbatere pe care Universitatea Maritimă din Constanța ar trebui să le găzduiască, nu își găsesc materializarea în reacția vehementă a celor prezenți în Aula universității.
 
În aceste condiții, dorim să ne cerem scuze pentru acest eșec de comunicare între rectorul celei mai mari universități tehnice din țară și studenții universității noastre, în reprezentarea și convocarea  realizată prin intermediul Ligii Studenților.
 
Atașăm lista cadrelor didactice care au semnat olograf.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii