Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie în instanță pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky! Decizia care i-ar putea aduce aproape 300.000 de lei

ro

05 Dec, 2022 00:00 2924 Marime text
 
 
  • Ideea Contrast SRL îi are ca asociați pe Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, dar și pe Marius Petre Săvulescu.
  • Recent, Tribunalul a decis obligarea MG Activ Insolvency SPRL administrator judiciar al debitoarei SC Ideea Contrast SRL la modificarea tabelului preliminar al creanțelor debitoarei în sensul înscrierii creditorului Gabriel Sorin Strutinsky cu o creanță redusă la suma de 298.000 lei.
 
Victorie în instanță pentru omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, aflat în prezent într-un penitenciar din Italia! Tribunalul Constanța a luat recent o decizie care i-ar putea aduce afaceristului aproape 300.000 de lei. 
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Constanța a decis – în dosarul prind insolvența societății comerciale Ideea Contrast SRL -, modificarea tabelului preliminar al creantelor debitoarei în sensul inscrierii creditorului Gabriel Sorin Strutinsky cu o creanță redusă la suma de 298.000 lei.
 
Ideea Contrast SRL îi are ca asociați pe Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, dar și pe Marius Petre Săvulescu.
 
Oficial   
 

Solutia pe scurt: Hot/ 23 .11.2022 Admite în parte contestația formulată de contestatoarea DGRFP-AJFP Constanța în contradictoriu cu intimatul MG Activ Insolvency SPRL administrator judiciar al debitoarei SC Ideea Contrast SRL și creditorul Strutinsky Gabriel Sorin. Obligă intimatul MG Activ Insolvency SPRL administrator judiciar al debitoarei SC Ideea Contrast SRL la modificarea tabelului preliminar al creanțelor debitoarei SC Ideea Contrast SRL în sensul înscrierii creditorului Strutinsky Gabriel Sorin cu o creanță redusă la suma de 298.000 lei. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Apelul se depune la Trbunalul Constanța.   

 
Ideea Contrast SRL se află în insolvență din octombrie 2021.
 
Gabriel Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv, la Constanța, la începutul lunii iulie 2020 la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, sentința fiind definitivă și executorie.
 
Într-un alt dosar (Polaris) Strutinsky a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de complicitate la luare de mită.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și
 
Conpress Group SRL, cu asociaţi Mazăre, Strutinsky, Nicuşor Constantinescu, la judecată cu Ideea Contrast SRL, cu asociați, Mazăre, Nicuşor, Strutinsky
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii