Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O cunoscută asociație din Constanța, în faliment! Judecătorii au amânat procesul pentru la anul

ro

15 Dec, 2022 09:31 2487 Marime text


Falimentul Asociației Culturale „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului“, amânat pentru la anul! Judecătorii de la Tribunalul Constanța au amânat pentru data de 3 aprilie 2023 dosarul privind Asociației Culturale „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului“!
 
În cauză au fost acordate 31 de termene de judecată.
 
Consiliul director inițial era format din Iancu Lucian Spiru - președinte , Ghiță Alexandru - vicepreședinte și Ana Maria Tramundana, cunoscută drept Adara, care ulterior și-a cedat părțile. Aici mai precizăm că Alexandru Ghiță pe perioada de deschidere a insolvenței, până la intrarea în faliment a avut funcția de administrator special.
 
Consiliul director inițial era format din Iancu Lucian Spiru - președinte , Ghiță Alexandru - vicepreședinte și Ana Maria Tramundana, cunoscută drept Adara, care ulterior și-a cedat părțile. Aici mai precizăm că Alexandru Ghiță pe perioada de deschidere a insolvenței, până la intrarea în faliment a avut funcția de administrator special. Potrivit datelor oficiale, suma totală a datoriilor Asociației Culturale „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului“ sunt de 1.983.349,78 de lei.  
 
Printre creditorii asociației se află asociațiile Eurocult și Teatrelia controlate de Anamaria Tramundana.
 
În paralel, în dosarul ( 2850/118/2018/a6) se cere ca Anamaria Tramundana să fie trasă la răspundere pentru situația financiară în care a ajuns Asociaţia Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului.

Conform portalului instanțelor de judecată, acțiunea din instanță mai vizează și alte două persoane, care s-au aflat în fruntea Asociației. Nou termen a fost stabilit pentru data de 23 ianuarie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii