Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Narcis Sofianu - „Este o eroare!“ Se cere revocarea administratorului special al Navrom SA Constanţa! (DOCUMENTE)

ro

18 Mar, 2022 00:00 2359 Marime text

 
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor C.N.M. Navrom SA Constanţa a fost programată pentru data de 15 aprilie 2022, începând cu ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, cu sediul în București, în calitate de lichidator judiciar al SC C.N.M. Navrom SA Constanţa, în faliment,  cu sediul în incinta Port Constanţa, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 4586/15.03.2022 (ce poate fi citit integral accesând secțiunea Documente), convocarea are loc la solicitarea acţionarului majoritar Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor C.N.M. Navrom SA Constanţa a fost programată pentru data de 15 aprilie 2022, începând cu ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
Pe ordinea de zi se află, conform BPI:
 
1. Revocarea actualului administrator special al societăţii, respectiv a lui Narcis Sofianu.
 
2.Desemnarea unui nou administrator special al societății.
 
Dosarul de faliment se află pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 16 mai 2022.
 
Pentru a afla motivul revocării actualului administrator special al societăţii Navrom SA Constanţa, respectiv a lui Narcis Sofianu, așa cum este precizat în Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 4586/15.03.2022, l-am sunat chiar pe el.
 
„Nu mai sunt de anul trecut!“  
 
Contactat telefonic, Narcis Sofianu ne-a declarat că este vorba despre o eroare, deoarece el nu mai este administrator Navrom de anul trecut.        
 
„A fost acum un an. Nu mai sunt de anul trecut! Asta vă spuneam. Este o eroare. Eu nu mai sunt de anul trecut“, a mai precizat Sofianu.
 
În acest context, ne-am îndreptat atenția către PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, lichidatorul judiciar al SC C.N.M. Navrom SA Constanţa, care a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.  
 
Erată
 
Cei de la PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL ne-au precizat că „această eroare“ era cunoscută de către managerul de proiect și că se află în procedura de a emite o erată ce va fi publictă în BPI zilele următoare.
 
 Sofianu, fost candidat la Primăria Pitești
 
Narcis Sofianu (foto) este avocat și consilier județean (PNL) în cadrul Consiliului Județean Argeș, fost candidat la Primăria Pitești.   
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 15 iunie 2021 (ce poate fi citită integral accesând secțiunea Documente), Narcis Sofianu deține aproximativ 30 de terenuri în Olt și în Argeș, spații producție, spații comerciale, casă și anexe.
 
Sofianu mai deține o colecție numismatică și timbre în valoare de 7000 de euro, dar și un cont curent, deschis în 2016, în valoare de 2300 de lei.
 
Tot potrivit declarației de avere, Narcis Sofianu controlează SC Bravo Grup SRL, și a împrumutat SC RP Integral SRL cu 19.000 de lei și pe SC Total Produs SRL cu 58.500 de lei.
 
În anul 2020, Narcis Sofianu a luat de la BCR suma de 99.179 de lei, cu scadența în 2025.
 
În secțiunea destinată veniturilor, Narcis Sofianu a consemnat suma de 46.145 de lei – salariu de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), 5000 lei din avocatură, 20.927 de lei – administrare Navrom SA și 122.550 de lei – dividende SC Bravo Grup SRL.

Sursa foto: Facebook
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Vești bune pentru amatorii de chilipiruri!
Mașini la 1.500 și 1.800 de lei. Cine le vinde. Reducerea prețului, avizat pozitiv. (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii