Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ferma Salcia SA, care a aparţinut fiului lui Liviu Dragnea, a intrat în insolvenţă! (document)

ro

05 Mar, 2020 00:00 3359 Marime text

Ferma Salcia SA, unde acţionar principal a fost Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a intrat în insolvenţă.
 
Judecătorii de la Tribunalul Teleorman au admis cererile de deschidere a procedurii insolvenţei, prevăzută de Legea nr. 85/2014, formulată de creditorul Schweinemast Brader GMBH şi de creditorul Tel Drum SA prin administrator judiciar CITR Filiala Ilfov SPRL.
 
„Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei Ferma Salcia SA. Desemnează administrator judiciar provizoriu pe Eurosmart SPRL (...) cu o remuneraţie de 2000 lei din averea debitoarei. Fixează termene limită pentru: înregistrarea cererilor pentru admiterea creanţelor - 16 aprilie, verificarea creanţelor, întocmirea şi publicarea în BPI a tabelului preliminar - 6 mai 2020; depunerea contestaţiilor - şapte zile de la publicarea tabelului preliminar în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia este executorie, însă poate fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Teleorman.
 
Decizia judecătorilor de la Tribunalul Teleorman poate fi citită integral accesând secţiunea Documente.
 
Citeşte şi
 
Administratorul fermei Salcia din judeţul Teleorman, Ilie Dragne, a fost reţinut. Ferma aparţine fiului lui Liviu Dragnea

Fostul preşedinte al PSD cere să fie pus de îndată în libertate. Când se decide libertatea lui Liviu Dragnea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii