Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deltacons SA a intrat în faliment

ro

30 Sep, 2019 00:00 6554 Marime text
Judecătorii din cadrul Tribunalului Tulcea au acordat un nou termen în dosarul procedurii de insolvenţă a SC Deltacons SA. Cauza a fost amânată pentru data de 31 ianuarie 2020.
 
La termenul trecut, instanţa a respins cererea de confirmare a Planului de reorganizare şi a admis cererile de intrare în procedura falimentului.
 
„Dispune intrarea debitorului SC Deltacons SA, cu sediul în Tulcea, în faliment prin procedura generală. Dispune dizolvarea societăţii debitoare. Desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe administratorul judiciar Consorţiul format din Casa de Insolvenţă Transilvania Filiala Bucureşti SPRL, cu un onorariu fix de 3.000 lei/lună, sumă care nu include TVA, şi un procent de 7% din valorificarea bunurilor din averea debitorului“, au decis judecătorii.
 
Deltacons SA, firma „de casă“ a mai multor instituţii din Dobrogea, executată silit de Fisc (document)

„Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Dispune ca lichidatorul judiciar să trimită o notificare, privind intrarea debitorului în faliment prin procedura simplificată, şi dizolvarea acestuia tuturor creditorilor notificaţi potrivit art. 99, debitorului şi oficiului registrului comerţului, în care debitorul este înmatriculat pentru efectuarea menţiunii. Pune în vedere lichidatorului judiciar sa efectueze în 60 de zile de la data pronunţării prezentei hotărâri inventarierea bunurilor debitorului“, potrivit minutei judecătoreşti.
Decizia Tribunalului Tulcea nu este definitivă.
 
În acest dosar (2239/88/2014), SC Deltacons SA apare ca debitor, iar creditori sunt: SC Altamira SRL, SC Ianis Impex SRL, SC Fluid Development SRL, SC Tehno World SRL, SC Vepex Com SRL, SC Aqua Blue SRL, SC Grup Romet SA, SC Ack Fluid SRL, SC Pilot SRL, SC Superquatro Grup SRL, SC Limar 96 SRL, SC Despan Forest SRL, UAT Comuna Somova prin primar, SC Ifco SA, SC Fabet SA, Alpha Bank Romania SA, SC Aquaproiect SA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii