Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Xenoti SRL, firma ce deține Hotelul Flora, din Mamaia, convocați în adunare. Care este ordinea de azi (DOCUMENTE)

ro

06 Jul, 2022 00:00 2336 Marime text
 
  • Xenoti SRL SRL îi are ca asociați pe Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanța, Gabriel Sorin Strutinsky și Mihail Gheorghe Cârciog.  
  • Xenoti SRL (înfiinţată în decembrie 1994) se află în reorganizare judiciară. Dosarul se află la Tribunalul Constanța, noul termen a fost stabilit pentru data de 10 octombrie 2022.
 
 
Artemis Legal Insolvency SPRL, cu sediul în București, convoacă, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență, comitetul creditorilor al SC Xenoti SRL. Firma deține Hotelul Flora, din Mamaia, și îi are ca asociați pe Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ștefan Mazare, fostul primar al municipiului Constanța, omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky și Mihail Gheorghe Cârciog, decedat în 2011, la Viena.
 
Ședința comitetului creditorilor a fost programată pentru data de 08 iulie 2022, ora 10.00, având următoarea ordine de zi:
 
1. Prezentarea și aprobarea măsurilor operaționale ale administratorului judiciar și ale administratorului special prin mandatar cu privire la situația financiară (încasări/plăți) a debitoarei, stadiu contracte închiriere, situația contractelor încheiate cu agențiile de turism, situații privind investițiile/reparațiile efectuate pentru pregătirea sezonului estival, situația plăților tranșelor de masă credală, etc prezentate în rapoartele de activitate depuse la dosarul cauzei, publicate integral în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 10305/10.06.2021, nr. 13416/09.08.2021, nr. 14500/03.09.2021, nr. 19386/15.11.2021, nr. 3067/18.02.2022, nr. 2595/03.06.2022, necontestate.
 
2. Aprobarea efectuării unui supliment de evaluare pentru imobilul situat în stațiunea Mamaia, Jud. Constanța, denumit generic Aquarium identificat cu număr cadastral 232957-C1 în vederea stabilirii valorii actuale de circulație a acestuia, valorii de piață și/sau lichidare.
 
Notă: Imobilul a fost evaluat inițial în anul 2017 în cadrul PGA de către evaluator Rînciog Adrian, iar în anul 2021 a fost efectuată o actualizare PGA a valorii activului prin „Raportul de evaluare Complex Hotelier și de alimentație publică, imobile în Mamaia și Constanța, mijloace de transport” în cadrul PGA întocmit în vederea actualizării modificării Planului de reorganizare a activității debitoarei. Valorificarea acestui imobil nu afectează reorganizarea activității debitorului, însă din valorificarea imobilului se pot achita creanțele în ordinea prevăzută de lege pentru imobil afectat de sechestru asigurător ANAF. Valoarea de piață în caz de vânzare imobilară este diferită de valoarea stabiltă de evalutorul Rinciog Adrian în cadrul PGA unde s-a avut în vedere producerea de numerar și nu valoarea imobiliară.
 
3. Aprobarea efectuării unui supliment de evaluare de către evaluatorul Rînciog Adrian PFA și aprobarea remunerației sale pentru efectuarea evaluării imobiliare a activului Aquarium, imobil cu nr. număr cadastral 232957-C1. Notă: Evaluatorul ANEVAR Rînciog Adrian a evaluat anterior imobilul în cadrul PGA pentru întocmirea Planului de reorganizare și respectiv Modificarea Planului de reorganizare aprobată de creditori la data de 23.07.2021 și confirmată de judecătorul-sindic la data de 08.09.2021. Oferta înaintată de evaluatorul Rînciog Adrian PFA pentru efectuarea reevaluării bunului imobil va fi comunicată individual membrilor Comitetului creditorilor.
 
4. Prezentarea demersurilor efectuate de mandatarul administratorului special în legătură cu stadiul contractului de finanțare și aprobarea adoptării unor măsuri de amânare a scadenței și/sau de sistare a plăților până la clarificarea situației generată de notificarea transmisă de către terțul extern.
 
Notă: Nota informativă referitoare la acest punct de pe ordinea de zi urmează a fi comunicată individual membrilor comitetului creditorilor.
 
Xenoti SRL (înfiinţată în decembrie 1994) se află în reorganizare judiciară.
 
Dosarul se află la Tribunalul Constanța, noul termen a fost stabilit pentru data de 10 octombrie 2022.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cine părăsește firma!
Schimbări importante în societatea Xenoti SRL, ce deține Hotelul Flora, din Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii