Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Telegraf Advertising, convocați în adunare. Care este ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

18 Feb, 2022 00:00 1521 Marime text
 

 
  • Compania Telegraf Advertising SRL a încheiat 19 contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.811,29 lei, autoritățile contractante fiind: Consiliul Județean Constanța, Municipiul Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.           
 
 
Lichidatorul judiciar al SC Telegraf Advertising SRL (fosta Conpress Construct) convoacă adunarea creditorilor! Telegraf Advertising SRL îi are ca asociați pe Sorin Gabriel Strutinsky, cu 72 % din capital, și pe defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, cu 28 % din capital. 
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 2829/15.02.2022 401.222 (ce poate fi citit integral accesând secțiunea Documente) ședința adunării creditorilor va avea loc pe data de 28 februarie 2022, la ora 10.00, la sediul ales al lichidatorului judiciar Dovincescu IPURL, din strada Constantin Brătescu, Constanța.
 
Ordinea de zi:
 
Aprobarea scăderii prețurilor pentru bunurile din averea debitoarei cu 30% față de valorile evaluate inițial și organizarea în acest sens a opt licității la două săptămâni.
 
Informații suplimentare:
 
Conform strategiei de valorificare au fost organizate opt ședințe la valoarea de 100%, opt ședințe la valoarea de 90% și opt ședințe la valoarea de 80%, însă nu au fost valorificate integral bunurile, iar pentru unele dintre acestea nu a fost nicio persoană interesată.
 
SC Telegraf Advertising SRL  se află în faliment. Noul termen al dosarului a fost stabilit pentru data de 21.02.2022.
 
Potrivit Confidas.ro,  Telegraf Advertising SRL îi are ca asociați pe Sorin Gabriel Strutinsky, cu 72 % din capital, și pe defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, cu 28 % din capital. 
 
Compania Telegraf Advertising SRL a încheiat 19 contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.811,29 lei, autoritățile contractante fiind: Consiliul Județean Constanța, Municipiul Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.        
 
Telegraf Advertising SRL a intrat în insolvență în iunie 2017.
 
Prin cererea înregistrată pe rolul tribunalului, Telegraf Advertising SRL a solicitat deschiderea procedurii generale a insolvenței.
 
În motivarea cererii, debitoarea a arătat că se află în stare de insolvență, fondurile bănesti deținute în casa și în conturile bancare fiind insuficiente pentru acoperirea datoriilor exigibile în cuantum total de 11.071.590,66 lei.
 
În aprilie 2019 Telegraf Advertising SRL a intrat în faliment.
 
În cauză au fost acordate 26 de termene.
 
Printre creditorii Telegraf Advertising SRL se află Arasound SRL, Media Prod - România CO SRL, A.J.F.P.Constanța, Municipiul Constanța prin Primar și SPITVBL, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, CN Poșta Română SA, Conpress Holding SRL, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Sea View Media SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Adio, Conpress Advertising!
Firma veterană a lui Strutinsky a intrat în faliment

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii