Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Martin, zece ani președinte Cabinetul de Insolvență Cuțov Alina a notificat declanșarea procedurii de faliment a Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (DOCUMENT)

ro

03 Feb, 2022 00:00 5833 Marime text

 
  • Asociaţia a fost înregistrată în 17 mai 2007, printre fondatori fiind Judeţul Constanţa, prin Nicuşor Constantinescu, fostul președinte al CJC, și Municipiul Constanţa, prin Nicolae Nemirschi, fostul viceprimar.
 
Cabinet Individual de Insolvență Cuțov Alina, în calitate de lichidator judiciar al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, a notificat dizolvarea, ridicarea dreptului de administrare și declanșarea procedurii simplificate de faliment împotriva asociației anterior menționată.
 
Procedura a fost publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 683/13.01.2022 (ce poate fi citit integral accesând secțiunea Documente).
 
Potrivit Registrului Național ONG, furnizat de către Ministerul Justiției, Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării a fost înregistrată în 17 mai 2007, fondatorii fiind: Judeţul Constanţa, prin Nicuşor Constantinescu, fostul președinte al CJC, Municipiul Constanţa, prin Nicolae Nemirschi, fostul viceprimar, Municipiul Mangalia, prin Paul Botaş, Agenţia Pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, prin Tania Popescu, Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, prin Corina Martin, Asociaţia Patronală Mamaia, prin Andrei Iulian Trandafir, Asociaţia Patronatul Industriei Hoteliere Marea Neagră, prin Nicolae Moroianu, Romania Convention Bureau, prin Corina Martin, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Dănuţ Jugănaru, şi Danubius Travel Agency SRL (TUI Romania), prin Ciprian Popescu.
 
În continuare, potrivit BPI nr. 683/13.01.2022, termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanțelor asupra averii Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării a fost de 28 ianuarie 2022.
 
Alte termene limita stabilite, conform BPI nr. 683/13.01.2022
 
04 februarie 2022 - termen de verificare a creanțelor, întocmirea tabelului preliminar și publicarea acestuia în BPI.
 
Judecător sindic este Constanța Ilie, de la Tribunalul Constanța.

Noul termen al dosarului a fost stabilit pentru data de 07 martie 2021
 
Amintim că Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării a intrat în faliment ca urmare a deciziei Tribunalului Constanța nr. 657/2021, din 16 decembrie 2021.
 
Bani de la CJC
 
Potrivit datelor oficiale, asociaţia a fost fondată în 2007, timp de zece ani a fost condusă de Corina Martin (preşedintele de onoare al Asociaţiei Patronale RESTO Constanţa şi fost preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism) și a primit, în perioada 2007 - 2013, peste 11 milioane de lei de la Consiliul Judeţean Constanța.
 
Din aprilie 2017, în fruntea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării se află Cristian Gheorghe Bărhălescu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, membru în Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT).
 
Mai multe amănunte despre situația financiară a asociației pot fi citite accesând link-ul de mai jos
 
11 milioane de lei, de la CJC
Asociaţia Litoral - Delta Dunării a intrat în faliment! Ce datorii are (DOCUMENTE)

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firma lui Strutinsky
Mașinile companiei Tutun și Ziare SRL, vândute la prețuri de telefoane mobile (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii