Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este ordinea de azi Comitetul creditorilor al Electrocentrale Constanța SA, convocat în ședință (DOCUMENT)

ro

13 Apr, 2022 00:00 1692 Marime text
  • Creditorii pot fi reprezentați în cadrul ședinței prin împuterniciți, cu procură specială și legalizată sau, în cazul creditorilor bugetari și a celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității.

CITR Filiala București SPRL, în calitate de administrator judiciar al societății Electrocentrale Constanța SA convoacă comitetul creditorilor societății.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 6350/11.04.2022, ședința Comitetului Creditorilor va avea loc la sediul administratorului judiciar CITR Filiala București SPRL din București, în data de 18 aprilie 2022, la ora 12:00, având următoarea Ordine de zi:
 
1. Desemnarea unei societăți de avocatură și aprobarea uneia dintre ofertele financiare înregistrate în vederea acordării de asistență juridică și reprezentare a societății Electrocentrale Constanța S.A în demersurile litigioase ce urmează a fi promovate în vederea recuperării drepturilor de creanță pe care aceasta le deține împotriva terței debitoare R.A.D.E.T. Constanța SA, în contradictoriu cu aceasta, Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Local Municipal Constanța și oricare alte subiecte de drept responsabile.
 
Creditorii pot fi reprezentați în cadrul ședinței prin împuterniciți, cu procură specială și legalizată sau, în cazul creditorilor bugetari și a celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fosta conducere a RADET Constanța ar putea fi trasă la răspundere pentru situația financiară în care a ajuns regia (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii