Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venturo Investment SRL supervizează reabilitarea rețelor de transport energie termică din Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Jun, 2022 00:00 2202 Marime text
  • A fost atribuit contractul pentru supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”
  • Valoarea totală a achiziției este de 592.800 lei fără TVA
  • Contractul a fost adjudecat de Venturo Investment SRL din București
  • Administratorul societății care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea este Vasile Bogdan
  • În 2020, a avut o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, și profit de 4,5 milioane lei
 

A fost atribuit contractul pentru supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Scopul serviciului îl reprezintă urmărirea activităților de proiectare și executare a lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice primare pentru implementarea cu succes a obiectivului de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi și calitativi solicitați la consumatori și cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantității de poluanți.
Valoarea totală a achiziției este de 592.800 lei fără TVA.

Contractul a fost adjudecat de Venturo Investment SRL din București.

Înființată în anul 2004, Venturo Investment SRL are un capital social subscris de 1200 lei, integral vărsat, este compus din 120 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Manolescu Mihaela-Anca, cu 10% din capitalul social, și Vasile Bogdan, cu 90% din capitalul social.

Administratorul societății care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea este Vasile Bogdan.

În 2020, a avut o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, și profit de 4, 5 milioane.

Vă reamintim, luna aceasta a fost atribuit și contractul pentru lucrări de reparație a reţelelor de transport şi distribuţie energie termică strada Ștefan cel Mare include tronsonele cuprinse între (strada Mihai Viteazu-Restaurant Zorile), B-dul Ferdinand tronson cuprins între (str Theodor Burada-str Mircea cel Bătrân), str. Cuza Vodă tronson cuprins între (str Atelierelor-str Mircea cel Bătrân), strada Răscoalei 1907, tronson cuprins între (str Ștefan cel Mare-B-dul Ferdinand)și strada General Manu tronson cuprins între (str Ștefan cel Mare - B-dul. Ferdinand) care a reveni companiei Energomontaj SA.

Societatea Venturo Investment SRL a mai derulat contracte în Constanța cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:

Energomontaj SA și-a adjudecat contractul pentru reparația reţelelor de transport şi distribuţie energie termică din zona centrală a Constanței (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii