Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Ilfov va realiza documentația pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații din Municipiul Constanța (DOCUMENTE)

ro

17 Nov, 2022 00:00 1410 Marime text
  • Sunt vizate pentru reabilitare, extindere și modernizare sistemele de irigații din următoarele parcuri: Viitorului, Tineretului, Arheologic, Cazino, Tomis II, Poarta 6, Dragoslave.  În parcurile Tăbăcărie, Far și Rotterdam se va amenaja pentru prima dată un sistem de irigațiiâ
  • Câștigătoarea contractului este NCC Alpha Build Consult SRL din județul Ilfov
  • Compania a raportat un număr de 2 angajați în anul 2021, iar potrivit www.confidas.ro a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.767.469,02 lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract care vizează serviciul de elaborare a documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii: „Reabilitare și extindere sistem de irigații în Municipiul Constanța” – etapa DALI.

Sunt vizate pentru reabilitare, extindere și modernizare sistemele de irigații din următoarele parcuri: Viitorului, Tineretului, Arheologic, Cazino, Tomis II, Poarta 6, Dragoslave.  În parcurile Tăbăcărie, Far și Rotterdam se va amenaja pentru prima dată un sistem de irigații.

Pentru parcul Tăbăcărie, se va folosi apă din lacul Tăbăcărie, iar pentru celelalte se va utiliza apă provenită de la stația de epurare Constanța Nord.

Elaborarea documentației tehnico-economice se va realiza în 2 (doua) etape, după cum urmează:

1. Etapa I – Întocmire și predare documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în certificatul de urbanism, expertiză tehnică, precum și studii de teren (studii geo, topo, etc.): 60 zile calendaristice de la emiterea primului ordin de începere;
2. Etapa II – Elaborarea DALI: 60 zile calendaristice de la emiterea celui de-al doilea ordin de începere.

Valoarea totală a achiziției este de 430.000 lei fără TVA.

Câștigătoarea contractului este NCC Alpha Build Consult SRL din județul Ilfov.
 
Despre NCC Alpha Build Consult SRL
 
Societatea, cu sediul social în Ilfov, a fost înființată la data de 23 februarie 2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4211 - Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Are un punct de lucru în Lunca.
 
Cifra de afaceri a fost de 713.080 lei în anul 2021, cu un profit de 249.823 lei, după 6 ani de activitate.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 31%.
 
Compania a raportat un număr de 2 angajați în anul 2021, iar potrivit www.confidas.ro a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.767.469,02 lei.
 
Asociații firmei sunt Mihai Andy Nicolae și Bichir Marius Costin, primul având și calitatea de administrator.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Elaborarea documentației pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații în municipiul Constanța estimată la aproape un milion de lei

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii