Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UMC cumpără servicii de editare pentru publicația Tomisul Cultural. Care este valoarea achiziției

ro

03 Feb, 2023 13:46 1356 Marime text
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 7 februarie 2023, ora 23.30.
  • Valoarea estimată a contractului este de 16.800 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a acestuia este prețul cel mai scăzut.
Universitatea Maritimă Constanța a demarat procedura privind achiziționarea prin cumpărare directă a serviciilor de editare (redactare conținut, tehnoredactare, tipografie) pentru publicația Tomisul Cultural.
 
Informațiile privind achiziția au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că data limită pentru depunerea ofertelor este 7 februarie 2023, ora 23.30.
 
Valoarea estimată a contractului este de 16.800 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a acestuia este prețul cel mai scăzut.
 
De asemenea, se precizează în datele oficiale că vor fi respectate toate cerințele minime specificate în cadrul anunțului de publicitate. „Prețul va fi exprimat în lei, va fi ferm și nu poate fi modificat“.
 
Condițiile referitoare la contract arată faptul că prețul ofertat va fi fix, exprimat în lei și va include toate cheltuielile directe și indirecte.
 
În urma prestării serviciilor solicitate vor rezulta patru ediții a câte 200 de exemplare per ediție, pentru perioadele februarie, martie-aprilie, mai-iunie, iulie-august.
 
Condițiile de participare prevăd faptul că „1) ofertantul trebuie să fie dețină personal calificat de specialitate/contracte de colaborare cu personal calificat de specialitate, în conformitate cu serviciile necesar a fi prestate. În acest sens, prestatorul va prezenta o listă a personalului calificat (redacție, tehnoredactare, tipografic, etc). 2). Se solicită ca ofertantul să prezinte o lista cu colaboratori din domeniul cultural, la nivel național. 3) Se solicită prezentarea unei machete a unui produs rezultat în urma prestării unor servicii similare“.
 
Despre contract
 
„Publicația «Tomisul Cultural», ce urmează a rezulta în urma prestării serviciilor de editare solicitate, se află sub egida Universității Maritime din Constanța-Editura Nautica“, se arată în informațiile oficiale.
 
În continuare, se precizează că „editarea publicației va consta în: -redactare conținut, culegerea de subiecte, informații, imagini, știri, etc. -tehnoredactare: paginație revistă, aranjament, cromatică, fonturi, etc. -tipografie: imprimarea pe hârtie și finisarea revistei“.
 
Potrivit UMC, „serviciile vor fi prestate pentru 4 ediții a cate 200 exemplare/ediție, pentru perioadele: 1. februarie, numărul I, cu livrare până pe 28.02.2023; 2. martie-aprilie, numărul II, cu livrare până pe 28.04.2023; 3. mai-iunie, numărul III, cu livrare până pe 30.06.2023; 4. iulie-august, numărul IV, cu livrare până pe 31.08.2023“.
 
„Caracteristici tehnice publicație: - format A3, - nr. pagini: interior 20 + coperta 4, - suport hârtie: • interior din carton dublu crețat lucios, 90g/mp, • coperte din carton dublu cretat lucios, 115g/mp, - tipar: policromie (doar coperta), - finisare: lipire/capsare, - tiraj pe editie: 200 bucăți“, potrivit UMC.
 
De asemenea, se precizează că „la întocmirea ofertei se vor lua în calcul toate cheltuielile directe/ indirecte și orice altă categorie de activități, transport, servicii, materiale necesare în vederea unei prestări complete, de calitate și conforme“.
 
UMC mai face precizarea că „achizitorul se obligă să plătească prețul seviciilor către prestator, prin ordin de plată, în contul acestuia deschis la Trezorerie, în maxim 30 de zile calendaristice de la emiterea facturii, pe bază de Proces verbal de recepție cantitativă și calitativă/ediție“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul UMC.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii