Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de Boli Infecțioase stă închis. Primăria a încheiat un contract de publicitate a lucrărilor de reabilitare energetică! (DOCUMENTE)

ro

31 Dec, 2021 00:00 3214 Marime text
  • Primăria a încheiat un contract de prestări servicii Privind achiziția serviciului de promovare aferent proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța"
  • Contractul presupune conceperea de comunicat de presă de începere a proiectului, montarea unui panou temporar și a unei plăci permanente, un alt comunicat de presă de finalizare a proiectului și realizarea unor etichete autocolante și are o valabilitate de 24 de luni
  • Câștigătorul contractului este SC Lemings SRL din Constanța
  • Societatea a livrat în 2020 pentru Consiliul Județean Constanța panouri explicative aferente proiectului „Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava"
  • În 2020, compania a avut o cifră de afaceri de 1.469.603 lei și un profit de 193.219 lei și de la înființare are încheiate 771 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.638.074,77 lei
 
Primăria a încheiat un contract de prestări servicii Privind achiziția serviciului de promovare aferent proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța", vezi secțiunea „documente”.
 
Contractul în valoare de 5.360 lei fără TVA presupune conceperea de comunicat de presă de începere a proiectului, montarea unui panou temporar și a unei plăci permanente, un alt comunicat de presă de finalizare a proiectului și realizarea unor etichete autocolante și are o valabilitate de 24 de luni.
 
Achiziție se înscrie în manualul de identitate vizuală POR 2014-2020.
 
Câștigătorul contractului este SC Lemings SRL din Constanța.

Societatea a livrat în 2020 pentru Consiliul Județean Constanța panouri explicative aferente proiectului „Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava".

Conform Registrul Comerţului, societatea Lemings SRL, a fost înregistrată la data de 11 august 1999 şi are ca principal obiect de activitate „fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”.
 
Firma cu sediul în Constanţa, are ca unic asociat pe Valentin Ionescu, care mai este asociat şi în SC Nubia Trade SRL și Florcris House SRL.
                                             
Lemings SRL a mai câştigat o licitaţie de livrare a unor materiale de protecţie diverse (panouri şi plăcuţe avertizoare) pentru Societatea Naţională a Lignitului Oltenia SA – Târgu Jiu, dar și panouri şi bandă de semnalizare de securitate necesare pentru asigurarea protecţiei lucrătorilor şi personalului delegat împotriva riscurilor de accidentare din zonele unde riscurile nu pot fi evitate sau reduse suficient prin mijloace de protecţie colectivă sau alte măsuri, cu livrarea în condiţii DDP, pentru Hidroelectrica SA, cu sediul în Bucureşti.
 
Lemings SRL din Constanța a mai avut contracte cu Administratia Biosfera Delta Dunării şi Primăria Sectorului 3 din Capitală pentru publicitate legată de reabilitarea blocurilor.
 
În 2020, compania a avut o cifră de afaceri de 1.469.603 lei și un profit de 193.219 lei și de la înființare are încheiate 771 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.638.074,77 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

După o absență de câțiva ani, SC Arasound SRL organizează Revelionul 2022! Evenimentul se va desfășura pe bulevardul Tomis din Constanța

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii