Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Județean achiziționează mai multe containere! Iată care este valoarea achiziției

ro

15 Jan, 2023 14:26 1154 Marime text


Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei achiziționează prin cumpărare directă servicii de furnizare, livrare, instalare Ansamblu de cinci containere tip coridor și trei containere tip storage.
 
Potrivit licitatiapublică.ro, valoare estimată este de 227.000 de lei. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 25 ianuarie 2023.
 
Despre autoritatea contractantă
 
Potrivit datelor oficiale, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa este cea mai mare unitate medicală din regiunea de sud est a României.
 
Astfel, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa asigură servicii medicale curative permanente pentru o populaţie de peste 760.000 locuitori ai judeţului Constanţa şi preia majoritatea cazurilor care depăşesc competenţa spitalelor teritoriale din judeţ. SCJU Constanța deservește în mod direct Constanța și Tulcea (cu o populație de peste 245.000 de locuitori) de unde rezultă un grad de adresabilitate de aproape un milion de locuitori.
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa asigură asistenţa medicală turiştilor, români şi străini, pe întreg parcursul sezonului estival. Pe timp de vară statisticile au arătat că SCJU deservește în mod direct peste un milion de turiști care vizitează litoralul românesc.
 
Astfel, în sezon estival, la Unitatea de Primiri Urgențe sunt înregistrați peste 500 pacienți la fiecare 24 de ore.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii