Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețeaua de distribuție de gaze din Murfatlar, înființată de două firme cu acționariat în Franța și Belgia (DOCUMENT)

ro

01 Feb, 2023 00:00 2203 Marime text
Sursa foto: Pixabay
  • Firmele câștigătoare sunt Bureau Veritas SRL și TPF Inginerie SRL
 
Primăria Orașului Murfatlar a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de servicii de management și supervizare pentru obiectivul de investiții „Servicii de proiectare și execuție lucrări în cadrul proiectului Înființare distribuție gaze naturale în orașul Murfatlar și satul aparținător Siminoc, județul Constanța”, proiect finanțat prin POIM 2014-2020.
 
Valoarea finală a achiziției este de 2.194.648,87 lei, iar atribuirea a avut loc la data de 25 ianuarie 2023. Firmele câștigătoare sunt Bureau Veritas SRL și TPF Inginerie SRL.
 
Bureau Veritas SRL
 
Firma este fondată, conform confidas.ro, din 1998 și are sediul social în București, Sector 3, pe bulevardul Unirii nr. 165. Asociați în firmă sunt două companii franceze - Bureau Veritas International SAS - 99,01% și Bureau Veritas Services SAS - 0,98%. Administratori sunt Didier Michaud Daniel și Macedo De Catrib Filho. În anul 2021, firma a raportat 135 de salariați, la o cifră de afaceri de 43 milioane lei și un profit de 4,1 milioane lei. Conform aceleiași surse, compania a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 455.312,29 lei.
 
Despre TPF Inginerie SRL
 
Potrivit Confidas.ro, SC TPF Inginerie SRL, a fost fondată în anul 2010 și se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
TPF Inginerie SRL (cu zeci de contracte publice) este controlată de TPF SA, cu sediul în Belgia, iar administratorii sunt Marian Ion Constantinescu și Spitaels Thomas Francois, din Belgia.  
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania TPF Inginerie SRL a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 134.599.587,76 lei, iar printre autoritățile contractante se află Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
 
Printre contractele derulate de TPF Inginerie SRL putem menționa: servicii de consultanță și supervizare execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța”, servicii de consultanță pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate „Dezvoltare Port Tulcea - Etapa”, verificarea proiectului tehnic pentru realizarea investiției Constanța - Mangalia și dirigenție de șantier aferentă obiectivelor de investiții - 2016-C/I/RK-404 Buzău, 2016-I-2394 Medgidia, 2016-C/I/RK-525 Focșani.
 
Afaceri de milioane
 
Cu 75 de salariați, pentru anul trecut (2021), TPF Inginerie SRL a declarat o cifră de afaceri de 25.388.667 lei, în timp ce cheltuielile au fost de 27.767.715 de lei. În aceste condiții, potrivit Confidas.ro, compania TPF Inginerie SRL a raportat un profit net de 1.231.005 de lei.
 
La nivel național, TPF Inginerie SRL are trei puncte de lucru, unul dintre ele fiind la Constanța, pe bulevardul Tomis.
 
Constantinescu Marian Ion este împuternicit al TPF Engenharia LTDA Recife Sucursala București, al TPF Getinsa Euroestudios SL Madrid - Sucursala Bucureşti, al TPF Planege Cenor Consultores de Engenharia E Gestao SA Lisabona - Sucursala București, administrează TPF Inginerie SRL, deține 90% din capitalul social al SC Evolve Cproject SRL, cu sediul social în Bucureşti și este acționat al Constantinescu Marian Ion Persoană Fizică Autorizată.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.   
 
Citește și:

Iată cine va superviza lucrările de extindere a cheurilor danelor 10 și 12 din zona Midia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii