Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria orașului Eforie, contract cu o firmă din Galați. Ce va furniza (DOCUMENT)

ro

01 Mar, 2022 00:00 2760 Marime text
  • Atribuirea a avut loc la data de 21 februarie 2022, rezultatul final fiind afișat pe 28 februarie
  • Valoarea finală a contractului este de 39.900 lei, iar firma câștigătoare este Carta Structura SRL
 
Primăria orașului Eforie a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de verificare tehnică aferentă proiectului „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructură de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 21 februarie 2022, rezultatul final fiind afișat pe 28 februarie. Obiectul contractului îl reprezintă achiziția de servicii de verificare tehnică aferente proiectului „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructură de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat”, urmând a fi verificate următoarele:
 
- Studiul de fezabilitate cu elemente DALI: studii de teren (studiu topografic, studio geotehnic si studiu hidrogeologic) și expertiza tehnică terenuri de fundare;
- Proiectul tehnic de execuție: PTE+DE (Proiect tehnic de executie + Detalii de executie), PAC (Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire) si POE (Proiect Organizarea Executiei);
- Servicii de verificare de calitate a documentațiilor: PTE+DE, PAC si POE;
-Documentații necesare pentru obținere acorduri și avize: Aviz instalații apă și canalizare – RAJA Constanta; Aviz de amplasament Enel România - energie electrică; Aviz Tehnic de Racordare - energie electrică; Aviz IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență; Avize alti deținători de utilități: Telekom, Vodafone, RCS – RDS; Aviz Poliția Rutieră – marcaje și semnalizare rutieră; Aviz mediu.
 
Valoarea finală a contractului este de 39.900 lei, iar firma câștigătoare este Carta Structura SRL.
 

Despre Carta Structura SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2016, iar sediul social este la Galați, pe strada Morilor. Asociat unic și administrator în firmă este Dan Daniel Vătășoiu. În anul 2020, firma a raportat 2 salariați, cu o cifră de afaceri de 278.427 lei, cu un profit de 99.951 lei. Totodată, societatea a încheiat 6 contracte de achiziții publice in valoare totală de 68.803 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Mihaela Mirea, membru în CA al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord, nu deține bunuri (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii