Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Hârșova cumpără dispozitive medicale pentru Școala Gimnazială nr 1 și Grădinița Tic-Pitic (DOCUMENTE)

ro

23 Sep, 2022 11:44 2089 Marime text

 
 
Primăria Hârșova cumpără echipamente de protecție și dispozitive medicale - (echipament smart destinat dezinfecției și sterilizării aerului de tipul nebulizatoarelor)
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea de echipamente de protecție/dispozitive medicale (echipament smart destinat dezinfecției și sterilizării aerului de tipul nebulizatoarelor) în cadrul proiectului „Dotarea cu echipamente de protecție/dispozitive medicale pentru Școala Gimnazială nr 1 și Grădinița Tic-Pitic din orașul Hârșova, județul Constanța“.
 
Valoarea totală a achizitiei este de 342.900 de lei iar banii vor merge către societatea comercială Integra Medical Business SRL, din Ilfov.
 
De asemenea, Primăria Hârșova mai achiziționează și echipamente de protecție/dispozitive medicale (soluție dezinfectantă pe bază de H2o2 ioni de argint pentru nebulizator).   
 
Descrierea succintă
 
Furnizarea de echipamente de protecție/dispozitive medicale (soluție dezinfectantă pe bază de H2o2 ioni de argint pentru nebulizator) în cadrul proiectului „Dotarea cu echipamente de protecție/dispozitive medicale pentru Școala Gimnazială nr 1 și Grădinița Tic-Pitic din orașul Hârșova, județul Constanța”.
 
Costul achizției este de 122.145 de lei, iar echipamentul va fi livrat tot de Integra Medical Business.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 23 septembrie 2022, Integra Medical Business SRL are sediul social în Ilfov și se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Acționarii sunt, potrivit Confidas.ro, Adrian-Gabriel Bădic, Răzvan  Caraianopol și Răzvan Munteanu.
 
Compania Integra Medical Business SRL a încheiat 234 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.579.601,50 lei, iar printre autoritățile contractante se află Centrul Județean de Aparatură Medicală, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, Spitalul Clinic Coltea, Spitalul Clinic de Copii dr.Victor Gomoiu și Spitalul Municipal Medgidia.         
 
Răzvan Caraianopol apare în Integra Medical Business SRL, Atelier Concept 13 SRL și în Natural Cafe SRL. În trecut, Răzvan Caraianopol a figurat în Euro Nerva SRL și în Quantum Construct Imobiliare SRL, ambele radiate.
 
Despre Primaria Hârșova
 
Primarul localității Hârșova este Viorel Ionescu, președinte în cadrul Biroului Politic Local al PNL Hârșova și membru în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Constanța.
 
Membrii consiliului local sunt:
 
PNL - Ali Emrin, Chivu Alexandru-Iulian, Codreanu Ramona, Geoglovan Ana-Maria, Lăcustă George, Mărgineanu Geanina, Stan Dumitra și Ticu Gabriel-Daniel.
 
Pro România - Mariana Pelelungă.
 
PSD - Pelivan Adrian, Dia Ionel, Bucşan Maria, Bujeniță Alexandru, Bulancea Viorel, Paraschiv Emil, Paștea Marian și Purice Gabriela.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se construiește un centru comunitar multifuncțional în comuna tulceană Baia. Contractul pentru lucrări depășește jumătate de milion de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii