Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Comunei Nalbant, județul Tulcea, caută firme pentru un contract estimat la peste 3,5 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

25 May, 2023 10:49 1321 Marime text
Primăria Nalbant - sursa foto Primăria Nalbant
  • Primăria Comunei Nalbant, din județul Tulcea, a deschis astăzi, 25 mai 2023, procedura simplificată pentru atribuirea unui contract estimat la peste 3,53 de milioane de euro, vizând modernizarea străzilor din cele trei sate aparținând comunei.
  • Valoarea totală a contractului a fost estimată de către primărie la 17.517.600,24 de lei fără TVA.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 iunie 2023, ora 15.00, ofertele urmând să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare din SEAP.
Primăria Comunei Nalbant, din județul Tulcea, a deschis astăzi, 25 mai 2023, procedura simplificată pentru atribuirea unui contract estimat la peste 3,53 de milioane de euro, vizând modernizarea străzilor din cele trei sate aparținând comunei.
 
Anunțul a fost publicat în această dimineață în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că demersul vizează achiziționarea de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare strazi in lungime de aproximativ 15 km în comuna Nalbant“.
 
Valoarea totală a contractului a fost estimată de către primărie la 17.517.600,24 de lei fără TVA.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 iunie 2023, ora 15.00, ofertele urmând să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Se mai precizează faptul că ofertele trebuie să fie valabile până la data de 9 octombrie 2023.
 
Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt primarul Ion Nicolae, viceprimarul Gică Manole, secretarul general al comunei Angelica Nicoleta Bunescu, inspector superior Compartiment financiar contabil Elena Coșug, consilier achiziții publice Irina Comisan, inspector asistent Compartiment urbanism Irina Georgiana Popovici, inspector superior Compartiment resurse umane Paula Muraru și expert extern cooptat Ștefan Nicolae Ogrezeaznu.
 
Reprezentanții primăriei au mai precizat în cadrul anunțului că străzile ce fac obiectul prezentului proiect au o lungime totală de 13.642.50 m și sunt situate în trei sate.
 
Despre comuna Nalbant
 
Comuna Nalbant este formată din satele Nalbant (reședința), Nicolae Bălcescu și Trestenic.
 
Potrivit site-ului oficial al Primăriei Nalbant, comuna Nalbant a fost o zonĂ de intersecţie a unor răscruci de drumuri semnificative facilitând legătura între cetăţile greceşti și romane de la golful Halmyris și marile cetăţile de pe malul Dunării.
 
În acest sens, spun reprezentanții primăriei, pe teritoriul comunei se remarcă următoarele situri arheologice semnificative: aşezări si necropole din diferite epoci și perioade istorice, un castru roman și ruinele unei fortificaţii romane, o necropolă bizantină sau numeroase morminte turceşti.
 
Denumirea reşedinţei de comună, Nalbant, este de origine turcă și înseamnă potcovar, pornind de la meseria primilor locuitori.
 
Din Consiliul Local Comunal Nalbant fac parte viceprimarul Gică Manole (PNL), Bocea Arnăutu (PNL), Valeriu Luțu (PNL), Marin Vioară (PNL), Mariana Vasile (PNL), Gabriel Stan (PNL), Liliana Caravasile (ALDE), Iohan Klein (ALDE), Marin Chiscop (PSD), Gheorghe Pavel (PSD) și Costel Popa (PMP).
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare din SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii