Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Neamț va livra țevi la Cernavodă, în valoare de peste 800.000 lei (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2022 14:15 1671 Marime text
  • Atriburiea a avut loc în data de 16 august 2022
 
SC Utilități Publice Cernavodă SRL, firmă controlată de Consiliul Local Cernavodă, a încheiat un contract pentru achiziția de țevi preizolate fără sudură și elemente de legătură trase pentru lucrări de reabilitare.
 
Atriburiea a avut loc în data de 16 august 2022, rezultatul final fiind afișat pe 22 august 2022 pe platforma SICAP. Valoarea totală a contractului este de 838.094,02 lei, iar firma câștigătoare este Hidroterm SA.

Despre Hidroterm SA

 
Firma este înființată în anul 1996, cu sediul social în Roman, strada Colectorului nr. 1, județul Neamț. Activitatea principală este „Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide”. Acționari în firmă sunt Ion Țarălungă – 67,88%, Magdalena Violeta Iftode – 15%, Doina Țarălungă – 10%, Cornel Iftode – 5%, Mihaela Dunca – 1,32% și Traian Cîmpeanu – 0,8%. Conducerea este asigurată de administrator Ion Țarălungă. Cenzor sunt Boată Bogdan Gabriel, Doina Constantinescu, Laura Mihaela Fechetă Bîrsan și Carmen Țugui. În anul 2021, firma a raportat 77 de salariați, la o cifră de afaceri de 16,8 milioane lei, cu un profit de 325.046 lei. Societatea a încheiat 244 contracte de achiziții publice in valoare totală de 156.707.031,46 lei. Cel mai important contract, semnat în anul 2021, a fost cu Compania de Apă Someș SA – aproape 72 milioane lei – pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în zona Șimleu Silvaniei – Bobota și extinderea sistemului de canalizare în aglomerarea Sărmășag.
 
Conform confidas.ro, Doina Constantinescu mai este asociat la Monofil SRL și la Polymerdok 888 SRL, ambele din Neamț. Mihaela Dunca este asociat la Izo Prod SRL, firmă din Ilfov. Laura Mihaela Fechetă Bîrsan apare asociat unic la Ecoself Business Accounting SRL, firmă din Ilfov. Magdalena Violeta Iftode este asociat unic la Credit Mood SRL, dar și asociat la Monofil SRL. Pe Ion Țarălungă îl regăsim asociat majoritar la Monofil SRL și administrator la Statiunea Oglinzi SA. Carmen Țugui apare asociat și administrator la Electro Smart Tech SRL.
 

Despre Utilități Publice Cernavodă SRL

 
Firma are sediul social în localitatea Cernavodă, oraș Cernavodă, pe fundătura Viorelelor. A fost înființată în anul 2010. Asociat unic este Orașul Cernavodă, iar persoanele din conducere sunt Gabriel Cătălin Livădaru, Presadă Simona, Lucian Rădulescu și Dorel Ungureanu. 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Contract de aproape jumătate de milion de lei încheiat de Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL cu Pegas Impex SRL (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii