Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Napoli cu punct de lucru în București va încasa peste 4.5 milioane de lei pentru salvarea Mormântului Hypogeu!

ro

19 Oct, 2020 00:00 3797 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de
    proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 4.556.450 lei
  • Câștigătorul licitației este Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L.
  • Consorțiul și-a adjudecat lucrările de reabilitare a Cetății Carsium, alături de Actaeon Invest, dar și contractul pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța

Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract de
servicii de proiectare, servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”, Cod SMIS 116048.

Contractul are ca obiect principalele activități: servicii elaborare documentaţie tehnică, servicii de proiectare (fazele CU, DTAC, DTOE, DTAD, PT+CS+DE); documentații tehnice pentru obținere avize, acorduri si autorizații şi documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire aferente obiectivului de investiții; asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor (inclusiv fazele determinante și omisiunile din proiect) și execuție lucrări propuse conform DALI/SF și conform proiectului tehnic – lucrări de construcții, inclusiv utilaje, echipamente și dotările aferente pentru: lucrări de bază - conservare, consolidare, restaurare, pictură murală, etc.; realizare punct informare; spații funcționale, amenajare peisagistică; lucrări de instalaţii (instalația electrică, instalația sanitară și de stingere incendiu, termo-ventilație, etc.); măsuri de interpretare, prezentare și îmbunătățire a accesibilității necesare de efectuat în urma lucrărilor de bază (utilaje, echipamente și dotări aferente); lucrări de construcţii şi instalaţii aferente organizării de şantier.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 4.556.450 lei.

Câștigătorul licitației este Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L.

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L., este Sucursala din Bucureşti a unei firme din Napoli, înfiinţată în 2017.
Împuternicit să reprezinte firma în activităţile economice şi financiare este italianul Dario Bifulco, iar în anul 2017, societatea a avut un profit brut de 235.201 lei, un număr de doi salariaţi şi o cifră de afaceri de 778.326 de lei. Societatea face parte din consorțiul ce și-a adjudecat lucrările de reabilitare a Cetății Carsium, alături de Actaeon Invest.

De asemenea, Actaeon Invest și Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. au semnat recent și contractul pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
 
Citește și:

„Protejat” de un proiect european încremenit de patru ani în... implementare:
Inestimabilul mormânt pictat hypogeu prăduit din nou. Strigăt de disperare al constănțenilor (galerie foto+video)


Constanța, în 2019:
Licitații pentru fărâme de istorie. Tentativele CJC de a reabilita monumentele unice ale orașului (galerie foto

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii