Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării cumpără legume proaspete pentru militarii din Constanța! Care este valoarea licitației (DOCUMENT)

ro

05 Dec, 2022 00:00 1406 Marime text
 
 
  • Lotul pentru achiziția castraveților a fost anulat deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, conform licitatiapublica.ro.
 
Ministerul Apărării - U.M. 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, achiziționează legume proaspete! Conform datelor puse la dispoziție de licitatiapublica.ro, procedura de licitație deschisă vizează achiziția de legume proaspete a cărei valoare totală este de 847.758,42 lei fără TVA.
 
În concret, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără: castraveți, păstârnac, pătrunjel, țelină, cartofi proaspeți curățați – cuburi, cartofi proaspeți curățați – rondele, cartofi proaspeti curățați – pai, ceapă uscată - roșie/albă, varză proaspătă, varză proaspătă albă, usturoi, ardei gras, roșii, ceapă verde, salată verde, ardei iute, verdeață, broccoli, ciuperci, vinete, praz, mazăre verde și dovlecei
 
Lotul pentru achiziția castraveților a fost anulat deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, conform licitatiapublica.ro.
 
Restul alimentelor vor fi furnizate de firmele Ama Fruct CP și Stedyan Com.
 
Ama Fruct CP SRL
 
Ama Fruct CP a fost înființată în 2011 și are sediul social în Rotopănești, județul Suceava și se ocupă de depozitări. Asociați cu părți egale și administratori ai firmei sunt Petru și Raluca Amariei. Petru Amariei a figurat în trecut în Agro Pomicola și în Rustrico Impex SRL, ambele radiate.
 
Pentru anul trecut, Ama Fruct CP a raportat un profit de peste 900.000 de lei, cu 39 de angajați.
 
Conform sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Ama Fruct CP SRL a încheiat 1802 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 58.249.339,99 lei.
 
Stedyan Com SRL
 
Conform Confidas.ro, Stedyan Com SRL a fost înființată în 2003 și are sediul social în Brăila, pe strada Poporului, și se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
Stedyan Com SRL este controlată de Dumitru Dănuț Sterea (asociat unic și administrator), pe care îl mai găsim în SC Restedyan SRL, unde deține 95% din părți sociale.
 
Restedyan SRL se ocupă de  comerț cu amănuntul și nu are încheiate contracte de achiziții publice. Restedyan SRL este controlată de Dumitru Dănuţ Sterea, cu 95% din capital, și de Ana Lucia Sterea, cu 5% din capital.
 
În 2021, cu 24 de angajați, profitul Stedyan Com SRL a fost de aproape 700.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 13,03 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Stedyan Com SRL a încheiat 9969 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 105.228.650,13 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Foto cu rol informativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
  
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța cumpără carne și produse din carne! Iată de la cine (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii