Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Proiectul „Tineri în comunitate“, la Topraisar. Cine va face studii de fezabilitate, servicii de proiectare, consultanță, analize și servicii de asistență tehnică (DOCUMENT)

ro

09 Nov, 2022 16:30 1505 Marime text

 
  • Contractul, din data de 7 noiembrie a.c., are valoarea de 117.000 lei.
  
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit contractul „Studii de fezabilitate, servicii de proiectare, consultanță, analize și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, se va realiza elaborarea integrată a serviciilor de proiectare pentru Faza Studiu de Fezabilitate / Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție, Documentație Tehnică pentru Autorizația de Construire, Proiect Tehnic, Documentație de Execuție, Servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru:
 
1. Construirea / dotarea a patru locuințe protejate pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, pe str. Teilor nr. 16, lot 2/1, lor 2/2, lot 2/3/1 și lot 2/3/2, în localitatea Topraisar, județul Constanța.
 
2. Reabilitarea / modernizarea / dotarea unei clădiri în vederea realizării unui centru de zi (CZ) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Șoseaua Națională nr. 78B, lot1, în localitatea Topraisar, județul Constanța.
 
Potrivit sursei citate, descrierea achiziției publice se face astfel: „Achiziționarea de studii de fezabilitate (SF), proiect tehnic (PT), documentație de execuție (DDE), avize, în vederea «Construirii / dotării a patru locuințe protejate pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, în localitatea Topraisar, județul Constanța» (4 LP) și studii de fezabilitate cu inserții din documentația de atribuire a lucrărilor de intervenție (DALI) - (SF mixt), proiect tehnic (PT), documentație de execuție (DDE), taxe, avize, în vederea «Reabilitării / modernizării / dotării unei clădiri în vederea realizării unui centru de zi pentru tineri cu dizabilități din sistemul de asistență socială, în localitatea Topraisar, județul Constanța», «Tineri în comunitate» (1 CZ), precum și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului.
 
Obiectivul de investiții propus se deruleaza prin Programul de Interes National «Înfiinţarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respire / centre de criză şi locuinţe protejate în vederea dezinstituţionalizării persoanelor cu dizabilităţi aflate în instituţii de tip vechi şi pentru prevenirea instituţionalizării persoanelor cu dizabilităţi din comunitate» din cadrul proiectului «TINERI ÎN COMUNITATE». Rata de cofinanțare pentru contribuția proprie este de min. 10% din valoarea proiectului, diferenta fiind suportata din partea Autorității Naționale pentru Persoane cu Dizabilități.
 
Menționăm că cele două servicii de proiectare se achiziționează împreună, formând un pachet, iar durata de elaborare a proiectelor este de e maxim 5 luni de zile calendaristice de la data semnării contractului de prestări servicii.
 
Valoarea achiziției mai sus precizată va include atât serviciile de proiectare (SF/ DALI, PT, DDE, As built) cât și serviciile de asistență tehnică din partea proiectantul pe toata durata de execuție a lucrărilor. Ofertantul va defalca valoarea serviciilor mai sus menționate, astfel încât să rezulte valoarea totală estimate“.
 
Ofertant câștigător este SC Kat Concept Design SRL, contractul, din data de 7 noiembrie a.c., având valoarea de 117.000 lei.  
 
Despre SC Kat Concept Design SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 9 noiembrie a.c., societatea Kat Concept Design SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Kat Concept Design SRL a avut o cifră de afaceri de 419.232 lei, un profit net de 27.016 lei și 4 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 647.247 lei, un profit net de 300.870 lei și 3 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Cristina-Maria Niculescu-Ștefănescu, cea care îndeplinește și calitatea de administrator. Cristina-Maria Niculescu-Ștefănescu nu mai apare în alte firme.  
 
Confidas informează și că firma Kat Concept Design SRL a încheiat 28 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.539.670,00 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, figurând și Centrul Educativ Târgu Ocna, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Amzacea (Consiliul Local Amzacea), Comuna Independența (Primăria Comunei Independența), Comuna Prejmer, Comuna Tortoman (Consiliul Local Tortoman Constanța), Consiliul Județean Constanța. Municipiul Timișoara, Orașul Techirghiol, Orașul Murfatlar, Penitenciarul Ploiești, Penitenciarul Craiova, Penitenciarul Poarta Albă, Primăria Municipiului Lugoj, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Spitalul Județean Tg. Jiu și Teatrul de Stat Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Trei firme s-au înțeles cu DGASPC Constanța pentru livrarea de diverse materiale sanitare și de protecție (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii