Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța cumpără servicii de medicina muncii de la Medical Cermed (DOCUMENT)

ro

13 May, 2022 00:00 3251 Marime text
  • Valoarea finală a achiziției este de 123.611 lei
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de medicina muncii.
 
Atribuirea a avut loc la data de 27 aprilie 2022, iar rezultatul final a fost afișat pe 9 mai 2022. Serviciile propuse au drept scop asigurarea continuității în supravegherea stării de sănătate a salariaților în conformitate cu art.25 din Legea 319/2006. Prin funizarea serviciilor medicale de medicina muncii de către un prestator specializat și autorizat, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, urmărește supravegherea activă a stării de sănătate a salariaților săi.
 
Valoarea finală a achiziției este de 123.611 lei, iar firma câștigătoare este Medical Cermed SRL.
 

Despre Medical Cermed SRL

 
Societatea Medical Cermed SRL a fost înființată în anul 2003, în municipiul Constanța și are ca domeniu de activitate „activităţi de asistenţă medicală specializată”.
 
Potrivit confidas.ro, pe anul 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 11.039.344 lei, un profit net de 2.930.148 lei și un număr mediu de 53 de angajați.
 
Asociat unic al societății este Iuliana Bara iar administratorii sunt Rebeca Ramona Ion și Iuliana Bara. Compania Medical Cermed SRL a încheiat 225 contracte de achiziții publice în valoare totală de 467.832,90 lei. Printre autoritățile contractante se numără AJOFM Constanța, ARSVOM sau ANR.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și:

Elevii din Constanța au învățat despre primul ajutor. Ce le-au arătat specialiștii copiilor (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii