Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi” a revenit unei asocieri de firme. Care sunt acestea și care este termenul de execuție?

ro

17 Mar, 2023 00:00 7281 Marime text
  • O asociere de firme a câștigat licitația pentru demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi”, fiind vorba despre Apolodor Grup Construct SRL și Apolodor Demolari SRL
  • Popp&Asociații SRL și Popp&Asociații Consulting Engineers SRL sunt subcontractanți
  • Proiectul de demolare a Stadionului are o valoare de aproximativ 12 milioane de lei fără TVA și o perioadă de implementare de șase luni
  • După demolare, Primăria Constanța va preda terenul liber de sarcini către CNI
  • Potrivit proiectului anunțat de Compania Națională de Investiții, noul stadion din Constanța va avea o capacitate de 18.000 de locuri, iar costurile sale se ridică la 330.989.232,47 lei, fără TVA. Investiția include și zonele de parcare pentru jucători şi oficiali, precum şi pentru VIP, un spaţiu de parcare pentru cele 2 autocare ale echipelor şi 10 autoturisme ale oficialilor, precum și un spaţiu de parcare de minim 150 de locuri pentru VIP-uri
  • Noul stadion se va construi în 24 de luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor
 
 
O asociere de firme a câștigat licitația pentru demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi”, fiind vorba despre Apolodor Grup Construct SRL și Apolodor Demolari SRL.

Popp&Asociații SRL și Popp&Asociații Consulting Engineers SRL sunt subcontractanți.

Proiectul de demolare a Stadionului are o valoare de aproximativ 12 milioane de lei fără TVA și o perioadă de implementare de șase luni.
Apolodor Grup Construct SRL este o firmă înființată în anul 2004, cu sediul în sectorul 3 din București. Asociații firmei sunt persoana juridică Cozz Consult Ro SRL și persoanele fizice Roxana Stoian, Iuliu Eugen Alban, Dana Alexandra Ioanițescu, Nicoleta Carmen Done, Mariana Claudia Buculei, Constanța Ouatu și Octavian Radu Ouatu. Firma este administrată de Nicoleta Carmen Done.

Potrivit www.confidas.ro, în anul 2021 compania a avut o cifră de afaceri de 4.623.663 lei și un profit de 1.391.824 lei la un număr mediu de patru angajați.

Apolodor Demolari SRL este administrată de Ilie Nedelea și are sediul în București. Firma are ca asociați persoana juridică Apolodor Management SRL și persoanele fizice Ilie Nedelea și Ilie Purcelea.

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 18.403.840 lei, un profit de 3.566.201 lei și un număr de 42 de angajați, potrivit www.confidas.ro.
 
Și Popp& Asociații SRL are sediul social în București. Asociații companiei sunt Andrei Dragoș Marcu, Mădălin Vasile Coman și Ionel Claudiu Badea. Marcu și Coman au și calitatea de administratori ai firmei, care în ultimul an fiscal a declarat o cifră de afaceri de 11.257.008 lei, profit de 102.774 lei la un număr 46 de angajați, potrivit sursei citate.

Popp&Asociații Consulting Engineers SRL este administrată de Andrei Dragoș Marcu și Ionel Claudiu Badea.

Asociați sunt Toma-Florin Voica, Vasile Mădălin Coman, Andrei Dragoș Marcu, Ionel Claudiu Badea, Gabriel-Tiberiu Vișan, Elena-Gabriela Dobrotescu, Mihai Biță, Mandi Bruchmaier, Alexandra Ene și Bogdan-Ștefan Gagionea, fiecare deține 10% din părțile sociale.

Potrivit www.confidas.ro, în 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 346.414 lei, profit de 15.653 lei la un număr mediu de 3 angajați.

Potrivit www.e-licitatie.ro, la achiziție au mai depus oferte alte trei asocieri conduse de PORR Construct SRL, Pikanore SRL și Construcții Erbașu SRL, potrivit e-licitatie.ro.
 
După demolare, Primăria Constanța va preda terenul liber de sarcini către CNI.
 
Potrivit proiectului anunțat de Compania Națională de Investiții, noul stadion din Constanța va avea o capacitate de 18.000 de locuri, iar costurile sale se ridică la 330.989.232,47 lei, fără TVA. Investiția include și zonele de parcare pentru jucători şi oficiali, precum şi pentru VIP, un spaţiu de parcare pentru cele 2 autocare ale echipelor şi 10 autoturisme ale oficialilor, precum și un spaţiu de parcare de minim 150 de locuri pentru VIP-uri.

Noul stadion se va construi în 24 de luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Demolarea stadionului Gheorghe Hagi estimată la peste 12,3 milioane de lei fără TVA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii