Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la circuite turistice la conferințe internaționale O agenție de turism vrea să organizeze pentru Primăria Constanța un eveniment pentru închiderea unui proiect cu fonduri europene (DOCUMENTE)

ro

10 Feb, 2023 00:00 1806 Marime text
  • Primăria Constanța achiziționează „Serviciul de organizare evenimente finale în cadrul proiectului Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim CREA-CENTERS, cu numărul de înregistrare BSB-757, în cadrul Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020”
  • Serviciul constă în organizarea evenimentelor finale din cadrul proiectului, respectiv întâlnirea comitetului de conducere, vizita de studiu, conferința internațională de final de proiect, ce vor avea loc în Constanța în săptămâna 13 - 17 martie 2023
  • Potrivit SEAP, ofertant pentru acest contract în valoare de 169.600 lei (34.596,71 euro) este SC Quattro Travel SRL din Constanța care vinde sejururi și circuite turistice
  • Potrivit www.confidas.ro, compania are trei asociați: Ana Nedelea, Cristian Nedelea și Lică Dan Cristian. Cei trei sunt și administratori
  • În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 525,450 lei, profit net de 439.692 lei, 4 salariați, dar și datorii de 1.106.127 lei
  • Firma înființată în 2013 a încheiat 135 de contracte din achiziții publice în sumă de 1.195.469,13 lei
  • Printre clienții fideli s-au numărat și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța
 

 
Primăria Constanța achiziționează „Serviciul de organizare evenimente finale în cadrul proiectului Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim CREA-CENTERS, cu numărul de înregistrare BSB-757, în cadrul Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020”.

Serviciul constă în organizarea evenimentelor finale din cadrul proiectului, respectiv întâlnirea comitetului de conducere, vizita de studiu, conferința internațională de final de proiect, ce vor avea loc în Constanța în săptămâna 13 - 17 martie 2023.

Evenimentele se vor desfășura pe parcursul a 3 zile, respectiv 14 - 16 martie 2023.

Potrivit SEAP, ofertant pentru acest contract în valoare de 169.600 lei (34.596,71 euro) este SC Quattro Travel SRL din Constanța care vinde sejururi și circuite turistice.

Potrivit www.confidas.ro, compania are trei asociați: Ana Nedelea, Cristian Nedelea și Dan Cristian Lică. Cei trei sunt și administratori.

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 525,450 lei, profit net de 439.692 lei, 4 salariați, dar și datorii de 1.106.127 lei.

Firma înființată în 2013 a încheiat 135 de contracte din achiziții publice în sumă de 1.195.469,13 lei.

Printre clienții fideli s-au numărat și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța.
 
Ce atribuții are firma organizatoare
 
Evenimente pe parcursul a 3 zile, respectiv 14 - 16 martie 2023, după cum urmează:
Ziua 1: conferința internațională - 60 de participanți.
Ziua 2: conferința internațională - 60 de participanți; ultima întâlnire a comitetului de conducere - 15 participanți.
Ziua 3: vizita de studiu - 20 de participanți.

Servicii generale: asigurare sală dotată cu echipament tehnic (laptop, videoproiector, ecran proiecție, aer condiționat, conexiune la internet, microfoane mobile, masă prezidiu). Prestatorul va asigura realizare fotografii + filmare profesioniste; furnizare link de conectare pe platforma de desfășurare a evenimentelor în format on-line; servicii interpretariat engleză-română/română-engleză – 60 de persoane/2 zile.

Servicii de promovare evenimente: realizarea unei conferințe de presă la finalul ultimei întâlniri a comitetului de conducere a proiectului + bufet aferent (cca 5 persoane).

Asigurarea bufetului pentru evenimente: pentru conferință finală - bufet cald și rece, inclusiv pentru vizita de studiu, ce va avea loc la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ Constanța: bufet cald și rece, patiserie sărată și dulce, fructe, apa plată/minerală, cafea, ceai, zahăr, lapte pentru cafea, veselă și tacâmuri de unică folosință, mese cocktail, alte mese.

Se vor asigura 60 de kituri personalizate care vor conține: mape A4 din carton lucios-mat, policromie, imprimare față-verso cu siglele proiectului (care vor fi furnizate de beneficiar), ce vor conține agenda conferinței, prezentarea proiectului, pix metalic personalizat cu siglele proiectului, bloc notes imprimat cu siglele proiectului; mape A4 din carton lucios-mat, policromie, ce vor conține agenda conferinței, prezentarea proiectului, pix metalic personalizat cu siglele proiectului, bloc notes, sacoșe ecologice din bumbac natur, dimensiune 42x38 cm, cu mânere lungi din bumbac de aproximativ 24 cm, policromie, personalizare 2 fețe, un obiect realizat din ceramică ce va fi inscripționat cu un model specific românesc și cu siglele proiectului.

Cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele din Constanța.

Servicii de transfer/transport.

Un tur al zonei peninsulare din Constanța, care va include prezentarea principalelor obiective turistice din zona peninsulară cu ghid cunoscător de limba engleză, într-una din zilele din perioada de desfășurare a evenimentelor finale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de ofertă depus de  SC Quattro Travel SRL de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cine va livra echipamentele, în cadrul proiectului „Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers“ derulat de Primăria Constanța? (documente)


 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii