Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu cât finanțează Primăria Constanța, competiţia de triatlon H3RO de la Mamaia? (DOCUMENTE)

ro

21 Sep, 2022 00:00 1575 Marime text
  • Competiţia va îngloba două Campionate Naţionale şi două Cupe ale României
  • H3RO Mamaia este un eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de catre ACS Smartatletic, valoarea totală a proiectului este de 219.823,42 lei
  • Primăria finanțează competiția cu suma de 197.823 lei iar organizatorul va contribui cu 20.000 lei inclusiv TVA
  • Potrivit Registrului Național al Asociațiilor, președintele Asociația Club Sportiv Smart Atlectic este Vlad-Constantin Stoica iar din Comitetul Director al ONG-ului mai fac parte: Ioan Stoica - secretar și Dana-Mirela Ivanciu- membru
 
 
Asociația Club Sportiv Smart Atlectic și Primăria Constanța au încheiat contractul nr.189045 prin care administrația locală finanțează proiectul competiţia de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 24 septembrie 2022.
 
La startul competiţiei şi-au confirmat, deja, prezenţa sportivii din echipa Olimpică a României, Felix Duchampt & Antoanela Manac precum şi Alessia Orla, triatlonista de top pe plan mondial, noua achiziţie a clubului Dinamo.

Federaţia Română de Triatlon anunţă că în cadrul competiţiei H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024.
 
Competiţia va îngloba două Campionate Naţionale şi două Cupe ale României.
 
Premiile totale vor fi record în valoare totală de 42.200 de lei.
 
Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene.
 
H3RO Mamaia este un eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de catre ACS Smartatletic, valoarea totală a proiectului este de 219.823,42 lei.
 
Primăria finanțează competiția cu suma de 197.823 lei iar organizatorul va contribui cu 20.000 lei inclusiv TVA.
 
Potrivit Registrului Național al Asociațiilor, președintele Asociația Club Sportiv Smart Atlectic este Vlad-Constantin Stoica iar din Comitetul Director al ONG-ului mai fac parte: Ioan Stoica - secretar și Dana-Mirela Ivanciu- membru.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cum se împart finanțările nerambursabile pentru proiectele culturale din bugetul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii