Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS a semnat un contract cu Allianz - Țiriac Asigurări. Ce presupune acesta? (DOCUMENT)

ro

19 Jan, 2023 14:03 1593 Marime text
Sursa foto: Facebook CT BUS

Compania CT BUS SA, în calitate de autoritate contractantă, a organizat o licitație deschisă, atribuind contractul de „servicii de asigurare CASCO”.
 
Câștigătorul contractului în valoare de 614.638 de lei este firma Allianz - Țiriac Asigurări.
 
Conform descrierii achiziției publice, compania de transport în comun CT BUS dorește să cumpere „servicii de asigurare CASCO” pentru autobuzele Isuzu Citiport, Mercedes Benz Sprinter, autobuzele electrice BYD K9UB, vehiculele din parcul auto auxiliar al CT BUS SA.
 
Contractul a fost încheiat la data de 16 ianuarie 2023, iar rezultatul licitației a fost publicat în SEAP la data de 18 ianuarie 2023.
 

Despre Allianz – Țiriac Asigurări

 
Allianz – Țiriac Asigurări SA este o companie înființată în anul 1994, pe 1 septembrie, conform datelor de pe Confidas.
 
Frima are sediul în București.
 
Obiectul de activitate este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Allianz – Țiriac Asigurări SA are încheiate nu mai puțin de 6448 de contracte publice, în valoare de 56.935.235,69 de lei. A colaborat cu autorități contractante precum: Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița, Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Națională Apele Române etc.
 
Acționariatul firmei este compus din două persoane juridice și două persoane fizice. Persoanele juridice sunt Allianz Holding Eins Gmbh, cu sediul în Austria și acțiuni de 52,16%, și Țiriac Asset Holdings Limited, cu sediul în Cipru și 44,79% din acțiuni. Persoanele fizice sunt Cristian Constantinescu și Gavril Mureșan, cu 2,73%, respectiv 0,31% acțiuni.
 
Potrivit RECOM, firma Allianz Holding Eins Gmbh este acționar și pentru Allianz – Țiriac Unit Asigurări SA.
 
Țiriac Asset Holdings Limited este asociat în: Allianz – Țiriac Pensii Private Societate de Adminis, Hyundai Auto România SRL, ITH Management Office SRL, M Car Trading SRL și Premium Auto SRL.
 
Cristian Constantinescu a figurat ca acționar pentru Constanța Stock Exchange SA, în prezent radiată.
 
Gavril Mureșan a mai apărut ca asociat al companiei Dacostar Prest SRL, actualmente radiată.
 
În calitate de administratori ai Allianz – Țiriac Asigurări SA apar: Ion Petru Văduva, Kay Muller, Petros Papanikolaou și Anca Bugeanu.
 
Ion Petru Văduva este și administrator pentru: Ifma Imobiliare SA, Intrepid Gem SRL și Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA.
 
De asemenea, Anca Bugeanu deține calitatea de administrator pentru alte nouă firme, din care doar ITH Management Office SRL se mai află în funcțiune.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Polițele RCA pentru autobuzele CT BUS vin de la Allianz - Tiriac Asigurări

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii