Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață cei care vor să construiască în zona Campusului Universitar din Constanța

ro

24 Jun, 2022 00:00 1258 Marime text
  • Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare a pieselor scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării documentației de urbanism, pentru teritoriul situat în municipiul Constanța, în suprafață de cca. 70 ha, delimitat de bd. Aurel Vlaicu, bd. Tomis, incinta RAJA, mal Lac Siutghiol și limite cadastrale
  • Data limită pentru transmitere propuneri este 06.07.2022
 

Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza elaborării PUZ – Campus, municipiul Constanța.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare a pieselor scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării documentației de urbanism, pentru teritoriul situat în municipiul Constanța, în suprafață de cca. 70 ha, delimitat de bd. Aurel Vlaicu, bd. Tomis, incinta RAJA, mal Lac Siutghiol și limite cadastrale.

Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Se poate transmite orice altă informație sau propunere considerată necesară cu privire la documentele puse la dispoziție de autoritatea contractantă.

Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Data limită pentru transmitere propuneri este 06.07.2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Municipalitatea Constanţa actualizează Planul Urbanistic Zonal pentru zona Campus Universitar (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii