Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța a încheiat un contract pentru efectuarea unor testări RT-PCR. Ce societate va furniza serviciile medicale

ro

14 Jun, 2021 11:13 3042 Marime text
 
  • Valoarea totală a achiziției (fară TVA) este de 132.000 lei.
  • Contractul a fost atribuit către Iowemed SA.
 
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a atribuit recent un contract de „servicii de testare pentru detectarea coronavirusului SARS CoV-2“.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de testare pentru detectarea coronavirusului SARS CoV-2, constând în servicii medicale pentru efectuarea unor testări RT-PCR, în regim de urgență, în vederea diagnosticării infectării cu SARS CoV 2, la solicitarea expresă a Achizitorului.
 

„Numărul de testări RT-PCR ce se vor presta este de maxim 600 testări, pentru toată perioada de derulare a contractului, în conformitate cu caietul de sarcini. Termenul-limită până la care ofertantul poate să adreseze solicitările de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 5 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor. La solicitările adresate după acest termen entitatea contractantă nu vă răspunde. Termenul în care entitatea contractantă vă răspunde la solicitările de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor“ – a mai transmis sursa citată.

 
Valoarea totală a achiziției (fară TVA) este de 132.000 lei, iar contractul a fost atribuit către Iowemed SA.
 
Despre Iowemed SA
 
Potrivit datelor furnizate de confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1995 și are sediul social pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 2-4, Constanța. Conform confidas, în anul 2019 societatea a raportat o cifră de afaceri de 5.584.798 lei, profit net de -562.387 lei și 93 de angajați.
Asociați sunt ABC Medicover Holdings BV din Olanda cu o cotă de 99,96 % și Medicover Holdings Cyprus LTD din Cipru cu o cotă de 0,03 %. Persoane din conducere sau autorizate (directori, împuterniciți, cenzori, auditori, reprezentanți legali etc.) sunt Florinela Adina Cîrstina - administrator/Membru în Consiliu de Administrație, John-Paul Stubbington –administrator și Adrian Tudoscă - administrator/Președinte Consiliu de Administrație.
În perioada 01.04.2020 - 03.01.2013 compania Iowemed S.A. a încheiat 88 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.470.517,00 lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii