Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine livrează mai multe materiale sanitare către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” (DOCUMENTE)

ro

23 Feb, 2023 00:00 2058 Marime text
Spitalul Județean Constanța - intrarea pacienților
  • Este vorba de materiale sanitare pentru Unitatea de Primiri Urgențe, Spital și ATI
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit mai multe loturi prin licitație publică, pentru furnizare de materiale sanitare.
 
Este vorba de materiale sanitare pentru Unitatea de Primiri Urgențe, Spital și ATI, fiind vorba de mai multe loturi.
 
Un prim lot, în valoare de 535.860 lei, a fost atribuit la data de 9 februarie 2023, către Novomed International SRL. Aceștia vor livra mai multe consumabile, cum ar fi șervețele uscate, pernă și față pernă, rolă aleze uscate, pătură igienică, kit eco colectare și măcerare reziduri biologice și soluție antimicrobiană pentru măcerator.
 
Un alt contract vizează achizția de lavete ultra absorbante, sistem de contenție-imobilizare, sistem dublu de fixare și protecție pacient agitat, husă protecție cabluri, folie izolantă protecței arși, husă cu elastic protecție brancard, reversibilă, dispozitiv aspirație și transfer soluții cu valvă de siguranță și pansament hemostatic protector puncție arterial. Valoarea contractului este de 558.470 lei, iar firma câștigătoare este Novomed International SRL, contract atribuit tot pe 9 februarie.
 
Un alt contract are o valoare de 183.840 lei, atribuire realizată la data de 13 februarie 2023, către Medical Grup SRL, fiind vorba de diverse aparate și produse medicale.
 
Alte două loturi au fost atribuite printr-un alt contract în valoare de 514.560 lei. Sunt vizate produse precum: set chirurgie steril de unică folosință, câmp unică folosință steril, trusă sterile pentru mini traheostomie, set resuscitare cu balon Ruben, set pentru 24h aspirație și îngrijire bucală cu clorhexidină prevenție VAP, cât și flacon oxygen preumplut cu apă sterile și flacon oxigenoterapie. Atribuirea a avut loc la data de 9 februarie 2023, iar firma câștigătoare este Novomed International SRL.
 
Un ultim contract a fost atribuit tot către Novomed International SRL, la data de 9 februarie 2023, valoarea totală fiind de 683.930 lei. Loturile cuprind lavete medicale, kit prevenție C.Difficile și MRSA, gel lubrifiant, seringi, bandaje, seturi monitorizare diureză orară și presiune intervezicală, cân și lame laringoscop, mânere laringoscop și sontă IOT cu stilet montat și fixator flexibil, dar și pachete etichete autoadezive pentru medicamente.

Despre Grup Medical SRL
 
Firma are peste 2.800 de contracte publice la activ, la un număr de 6 salariați, o cifră de afaceri de 14.872.297 lei și un profit de peste 2 milioane de lei. Este fondată în anul 2005 și are sediul social în Cluj Napoca, pe strada Iuliu Maniu. Asociat unic și administrator este Dan Tudor Duțu, care mai apare și în firmele Dumoda Investments SRL (50%) și Stal Medical SRL – radiată și DIT Comimpex SRL – radiată.
 
Despre Novomed International
 
Firma are sediul social în București, pe strada Ramuri Tei, Sectorul 2, fiind înființată în anul 2013. Asociați și administratori sunt Adamides Constantinos, de naționalitate cipriotă și Gabriela Maria Bujor, cei doi deținând câte 50% din capitalul social. În anul 2021, firma a raportat 6 salariați, cu o cifră de afaceri de 27.885.914 lei, și un profit de 12.620.419 lei.
 
Gabriela Maria Bujor mai apare în alte două firme – Noah Medical SRL, unde este asociat unic și administrator și Simelco SRL, unde deține 40% din capitalul social, alături de Simon Moscovici (60%).
 
Compania Novomed International SRL a încheiat 7.195 contracte de achiziții publice in valoare totală de 118.507.300,30 lei. Cel mai important contract a fost semnat cu Spitalul Universitar de Urgență Elias, în 2019, valoarea totală fiind de peste 28 milioane lei. Cu Spitalul Județean Constanța a semnat peste 40 de contracte de-a lungul anilor.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii