Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța cumpără 34 de ciocane de burat calea ferată (DOCUMENT)

ro

09 Nov, 2022 13:04 1695 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 1.077.000 de lei, a fost atribuit societății comerciale Exco Transport Systems SRL, cu sediul în București.
 
Compania CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională cumpără 34 de ciocane de burat calea.
 
Descrierea succintă
 
Produsele ce urmează a fi achiziţionate sunt ciocane de burat calea dotate cu motor termic, în cantitate de 34 bucățí, utilizate pentru întreținerea liniilor de cale ferată, pentru asigurarea intervențiilor rapide, pentru execuția lucrărilor de consolidare și
finisare a liniilor CF în vederea asigurării circulației trenurilor cu viteza stabilită.
 
Ciocanele de burat calea dotate cu motor termic se vor livra în 2 locații: 1. Constața: Sediul Secție Reparații Linii și Utilaje Constanța, Str. Interioara 1 nr. 3 – 26 bucăți; 2. Cluj-Napoca: Secția L3 Cluj, District Exploatare Utilaje, Str. Fabricii de chibrituri nr. 2 - 8 bucăți;
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 1.077.000 de lei, a fost atribuit societății comerciale Exco Transport Systems SRL, cu sediul în București.
 
Exco Transport Systems SRL se ocupă de intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a. și îi are ca asociați pe Maria Schott, din Austria, cu 96,3%, restul fiind deținut de Marius - Andrei Bojiţă.
 
Firma este administrată de Maria Cleopatra Burla Genunea și de Maria Schott.
 
Compania Exco Transport Systems SRL a încheiat 42 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.193.146,30 lei.
 
Schott Maria apare în Exco Consult SRL și în Exco Invest SRL, iar în trecut a figurat în Exco Agraria SRL, Romanian Business Consult Office Systems SRL         și în Austro Leasing SRL, radiate în prezent.
 
Bojiţă Marius – Andrei apare în Romanian Business Consult SRL și în Exco Invest SRL, iar în trecut a figurat în Eltics.Com SRL, RBC Logistic Solutions SRL, Romanian Business Consult SRL și în RBC Logistic Solutions SRL, radiate în prezent.        
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Academia Navală cumpără mobilier pentru studenți. Ce firme livrează mobila
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii