Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificatul de performanță energetică pentru Școala nr. 16 Constanța, elaborat de o companie fără angajați. În primăvară, aceeași firmă a mai primit un contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

30 Sep, 2022 13:44 1388 Marime text
  • Contractul cu Primăria Constanța a fost semnat pe 14 septembrie 2022, iar în luna mai a acestui an, aceeași companie a mai primit un contract de la Primăria Constanța, fiind vorba despre cel privind achiziția serviciului de actualizare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal, Constanța“.
  • În Secțiunea Document puteți consulta contractul public încheiat cu firma din București.
Primăria Constanța a semnat contractul privind elaborarea Certificatului de performanță energetică la terminarea lucrărilor pentru întreaga construcție a Școlii Gimnaziale nr. 16 Marin Ionescu Dobrogianu unei companii bucureștene care nu figurează în datele publice cu niciun angajat, fiind vorba despre Cons Proiect 2003 SRL București.
 
Contractul cu Primăria Constanța a fost semnat pe 14 septembrie 2022, iar în luna mai a acestui an, aceeași companie a mai primit un contract de la Primăria Constanța, fiind vorba despre cel privind achiziția serviciului de actualizare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal, Constanța“.
 
În ce privește noul contract semnat de compania fără angajați, se precizează în actele oficiale că valoarea totală a contractului este de 4.500 de lei fără TVA.
 
Durata de prestare a serviciului este de șapte zile de la data prevăzută în Ordinul de începere.
 
Despre Cons Proiect 2003
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 30 septembrie 2022, Cons Proiect 2003 a fost înființată în 2003 și are sediul social în București, pe strada Doamna Ghica, nr. 7, ocupându-se de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator este inginer dr. Mirel Florin Delia, profesor în cadrul Universității Tehnice de Construcții București.
 
În 2021, societatea sa a raportat 0 angajați, un profit de peste 124.000 de lei și cifra de afaceri de peste 140.000 de lei.
 
Societatea nu figurează cu alte contracte publice, însă, așa cum am arătat anterior, în primăvara acestui an a mai semnat un contract cu Primăria Constanța.
 
În Secțiunea Document puteți consulta contractul public încheiat cu firma din București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O companie fără angajați va realiza serviciul de actualizare audit energetic pentru imobilul Spitalului de Boli Infecțioase?! (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii