Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va furniza hrană în regim catering pentru pacienții din Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2022 17:20 3019 Marime text
Spitalul Județean TulceaSpitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit recent un contract de servicii de preparare și transport hrana (catering) pentru pacienți.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmărește achiziționarea de servicii de preparare și transport hrană (catering) pentru pacienţii internați în cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Tulcea, respectiv prestatorul va avea obligaţia de a asigura hrana bolnavilor internaţi în mod continuu și medicilor de gardă din Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, zilnic, conform orarului stabilit de autoritatea contractantă, în conformitate cu necesităţile calorice, cantitative, calitative și de regimuri alimentare solicitate cu respectarea întocmai a dispozițiilor Hotărârii nr. 470 din 21.04.2021 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 429 din /2008 – privind nivelul alocațiilor de hrana pentru consumurile colective din unitățile sanitare publice, precum și pentru aprobarea unor masuri în domeniu, în vigoare.

La finalul prezentei proceduri de atribuire se vă încheia un acord- cadru pe o perioada de 48 de luni, cu maxim 3 operatori economici.

Cantitățile minime acord cadru precum și Cantitățile maxime ale acordurilor cadru sunt prevăzute în Caietul de sarcini.

Cantitățile minime contract subsecvent prcum și Cantitățile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevăzute în Caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă vă răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data și ora limita stabilită pentru depunerea ofertelor.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18 zile.

Valoarea  contractului este de 27.118.867,2 lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit contractual este GCL Madona Travel Tulcea.

Despre GCL Madona Travel Tulcea

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2017  și are sediul social în  Tulcea.
Unic asociat este  Gheorghe Carmen Lucia, aceasta fiind și administratorul societății ce are ca domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă transporturi de pasageri pe căi navigabile interioare  .

Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 959.161  lei, profit net de 218.543 lei și un număr de10 angajați.
Societatea a raportat un punct de lucru.

Compania GCL MADONA TRAVEL SRL a încheiat 0 contracte de achiziții publice in valoare totală de 0,00 lei.
Societatea nu a raportat contracte de achziții publice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii