Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română a semnat un contract important. Este vizată îmbunătățirea siguranției navigației pe Dunăre (document)

ro

09 Nov, 2021 00:00 4176 Marime text
  • Autoritatea Navală Română a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de implementare soluție informatică (instrument IT) pentru îmbunatățirea siguranței navigației pe Dunăre
  • Atribuirea a avut loc pe 25 octombrie 2021
  • Proiectul este realizat de Autoritatea Navală Română - ANR, în calitate de Partener de proiect 2, în parteneriat cu Administrația Maritimă din Bulgaria (Bulgarian Executive Agency ”Maritime Administration”) – EAMA
 
Autoritatea Navală Română a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de implementare soluție informatică (instrument IT) pentru îmbunatățirea siguranței navigației pe Dunăre în cadrul proiectului DTSGIS (Danube Transport Safety Geographical Information System).
 
Atribuirea a avut loc pe 25 octombrie 2021, rezultatul final fiind publicat pe 8 noiembrie a.c.
 
Autoritatea contractantă își dorește implementarea unei soluții informatice necesară creării și integrării sistemului electronic de date geografice (GIS) în Centrul de Răspuns în caz de urgență. Soluția va avea o componentă hardware și o componentă software și se va afla la dispoziția centrului de răspuns în situații de urgență și a echipelor de urgență care reacționează la situații periculoase și evenimente neașteptate, necesitând acțiuni imediate.
 
Proiectul este realizat de Autoritatea Navală Română - ANR, în calitate de Partener de proiect 2, în parteneriat cu Administrația Maritimă din Bulgaria (Bulgarian Executive Agency ”Maritime Administration”) – EAMA, în calitate de Partener de proiect 1 și totodată Lider de proiect și este finanțat prin programul INTERREG V-A România-Bulgaria 2014-2020.
 
Valoarea totală a achiziției este de 1.809.320 lei, iar firmele care și-au adjudecat contractul sunt Arlechin Total Distribution SRL și Fida Solutions SRL.
 

Arlechin Total Distribution SRL

 
Societatea a fost fondată în anul 2016, având sediul social în București, Sector 2, pe strada Iernii. Asociat unic și administrator este Aureliu Flavian Andrei. Conform Confidas.ro, el mai este asociat și administrator în firma Administrativ Technologies Distribution SRL. În anul 2020, societatea câștigătoare a raportat un număr de 2 salariați, la o cifră de afaceri de 1.960.396 lei, cu un profit de 144.741 lei. Compania Arlechin Total Distribution SRL a încheiat 156 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.363.689,14 lei.
 

Fida Solutions SRL

 
Fida Solutions SRL a fost înființată în anul 2003, cu sediul social în Baia Mare, pe strada Gheorghe Pop de Băsești. Iulian Furnea este asociat unic și administrator al firmei. Conform Confidas.ro, Furnea mai este asociat și administrator la Dealul cu Flori Residence SRL, la Medspria SA și la Transylvania Brew SRL. În anul 2020, societatea câștigătoare a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 4.680.784 lei, cu un profit de 2.513.145 lei. Compania Fida Solutions SRL a încheiat 81 contracte de achiziții publice in valoare totală de 19.608.327 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii