Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrepriza SRL, contract cu o unitate militară din Constanța. Ce servicii va furniza firma (document)

ro

07 Aug, 2020 00:00 3739 Marime text
  • Unitatea Militară 02022 Constanța a atribuit un contract de execuție lucrări de reparaţii curente și de întreținere la pav. F din cazarma 625 Codru și lucrări de reparaţii curente la rețeaua de canalizare din cazarma 397 Tulcea.
  • Societatea Antrepriza SRL se va ocupa de lucrări.  


Denumirea completă a proiectului atribuit este " Lucrări de reparaţii curente și de întreținere la rețeaua termică, învelitoare, instalație termică interioară, tencuieli interioare/exterioare, zugrăveli lavabile interioare/exterioare și paratoniere la pav. F din cazarma 625 Codru și Lucrări de reparaţii curente la rețeaua de canalizare din cazarma 397 Tulcea".
 
Societatea care se vor ocupa de execuția lucrărilor este Antrepriza SRL. Valoarea contractului este de 81.122.122 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 22.07.2020.
 

Descrierea contractului


Lucrări de reparaţii curente și de întreținere la rețeaua termică, învelitoare, instalație termică interioară, tencuieli interioare/exterioare, zugrăveli lavabile interioare/exterioare și paratoniere la pav. F din cazarma 625 Codru și Lucrări de reparaţii curente la rețeaua de canalizare din cazarma 397 Tulcea.Locul de executare al lucrărilor: Cazarma 625 Codru și cazarma 397 Tulcea,.Se acceptă ofertă pentru toate reperele/operaţiunile în cantităţile specificate în caietul de sarcini .


Firma câștigătoare este Antrepriza SRL.
 

Antrepriza SRL, în datele Registrului Comerțului


Societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Slobozia, județul Ialomița.


Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.Acționar este Marinescu Florin Rareş, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.


Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 2.063.677 lei, profit de 651.612 lei și un număr mediu de 13 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Unitatea Militară 02022 Constanța anunță lucrari de reparații curente și de întreținere la cazarma 458 Murfatlar (document)

Mai mulţi agenţi economici au semnat cu o unitate militară din Constanța. Iată ce vor livra! (document)

Ce firme vor furniza lactate către Unitatea Militară 02022 Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii