Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Delta Dunării cumpără de la o companie din Voluntari echipament de scanare pentru detecția explozibililor lichizi

ro

04 Jan, 2023 00:00 1414 Marime text
  • Au fost depuse două oferte pentru acest contract, adjudecarea făcându-se la valoarea totală de 208.304 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de aeroport, de aproape 705.000 de lei fără TVA.
Regia Autonomă Aeroportul Delta Dunării Tulcea a atribuit companiei Magus Protect Technologies SRL Voluntari contractul privind echipamentul de scanare pentru „detecția explozibililor lichizi LEDS, tip A+B, ultimul standard“.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează a atribuirea s-a făcut prin procedura licitației deschise.
 
De asemenea, au fost depuse două oferte pentru acest contract, adjudecarea făcându-se la valoarea totală de 208.304 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de aeroport, de aproape 705.000 de lei fără TVA.
 
Se arată în descrierea contractului că este vorba despre „furnizarea unui Echipament de scanare pentru detecția explozibililor lichizi LEDS, tip A+B, ultimul standard, inclusiv serviciilor accesorii furnizării, Entitatea Contractantă, în calitate de operator aeroportuar, fiind responsabilă de stabilirea şi aplicarea măsurilor de securitate ale aeroportului în scopul prevenirii actelor de intervenţie ilicită pe aeroporturi“.
 
Despre Magus Protect Technologies
 
Magus Protect Technologies SRL a fost înființată, potrivit Confidas.ro – platformă accesată pe 3 ianuarie 2022 -, în anul 2018 și are sediul social în Voluntari, Șoseaua Pipera, nr. 1 B, județul Ilfov.
 
Societatea se ocupă de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit), iar asociat unic este Ștefan Alexandru Ilie.
 
Administratorul societății este Daniela Claudia Matei, al cărei nume se leagă și de societatea bucureșteană Commodum Liga SRL, unde este asociat unic, potrivit sursei citate anterior.
 
În ce privește societatea Magus Protect Technologies, în anul 2021, aceasta a decalarat 12 angajați, profit peste 575.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 14,33 de milioane de lei.
 
Conform Confidas.ro, compania Magus Protect Technologies S.R.L. a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 76.071.533,40 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Compania Națională de Aeroporturi SA, SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, dar și Regia Autonomă Aeroportul Internațional Craiova.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cu profit pe minus anul trecut, compania lui Michael Mihai Stanciu a câștigat un contract important la Aeroportul Delta Dunării din Tulcea (DOCUMENTE)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii