Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Constanța plătește un studiu de fezabilitate privind alimentarea cu gaze naturale

ro

29 Mar, 2021 00:00 2912 Marime text
  • Compania cumpără servicii pentru întocmirea „Studiu de fezabilitate - «Alimentare gaze naturale (medie presiune) a consumatorilor situați în zona danelor 34-103»“.
  • Potrivit datelor oficiale, achiziția se va face prin cumpărare directă, valoarea estimată a acesteia fiind de 85.000 de lei, fără TVA.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor este 2 aprilie 2021.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a anunțat deschiderea procedurii pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate privind „alimentare gaze naturale (medie presiune) a consumatorilor situați în zona danelor 34-103“.
 
Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și a fost preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, achiziția se va face prin cumpărare directă, valoarea estimată a acesteia fiind de 85.000 de lei, fără TVA.
 
Se menționează în anunț că obiectivele care se urmăresc prin elaborarea studiului de fezabilitate sunt „conturarea alternativelor tehnice de distribuție gaze naturale în zona fluvio-maritimă (între danele 85- 103), cât și analiza situației existente în zona danelor D34- D85 privind necesitățile de debite și presiuni actuale și identificarea unei soluții tehnice pe medie presiune care să asigure necesarul de gaze naturale actual cât și viitor“.
 
De asemenea, un alt obiectiv urmărit este reprezentat de „rezolvarea problemelor identificate în situația existentă din zona danelor D34-D79, cât și soluția tehnică pe medie presiune care să asigure necesarul de debit și presiune gaze naturale actual cât și viitor“.
 
Oferta declarată câștigatoare va fi oferta cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele caietului de sarcini, potrivit autorităților.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor este 2 aprilie 2021.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul privind această achiziție.
 
Citește și:

Acționarii CN Administrația Porturilor Maritime Constanța, convocați în ședință ordinară
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii