Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aconnect Smart Software a mai câștigat un contract în județul Tulcea. Costul achiziției este de un milion de lei (DOCUMENT)

ro

25 May, 2023 16:10 1389 Marime text


Primăria comunei Văcăreni, localizată în județul Tulcea a atribuit contractul „implementarea infrastructurii unui ecosistem cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office – back office) – în cadrul UAT comuna Văcăreni”.
 
Contractul a fost încheiat cu firma Acconect Smart Software.
 
Costul achiziției este de un milion de lei.
 

Descrierea succintă

 
Scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul UAT Văcăreni și instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front – office și back – office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale.
 
Conform licitatiapublica.ro, durata contractului este de 120 de zile.
 
De asemenea, criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
Cele două părți au încheiat contractul în ziua de 22 mai, iar după două zile, anunțul a apărut în SEAP.
 

Despre Aconnect Smart Software

 
Potrivit confidas, platformă consultată la data de 25 mai 2023, Aconnect Smart Software SRL are sediul pe bulevardul Mircea Vodă nr. 35, sectorul 3, București, obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)” și a fost fondată la finele anului 2020.
 
Asociații sunt George-Daniel Anghel, Gabriel Al-Baba și Elena Florea.
 
George-Daniel Anghel este prezent și în compania Netlink International SRL, potrivit RECOM.
 
Tot RECOM arată că Gabriel Al-Baba figurează în firmele Aconnect International Software SRL, Aconnect RPA Solutions SRL și Netlink International SRL.
 
Administratorii Aconnect Smart Software SRL sunt Gabriel Al-Baba și George-Daniel Anghel.
 
Primul este administrator și pentru Aconnect International Software SRL, Aconnect RPA Solutions SRL și Netlink International SRL, iar George-Daniel Anghel deține funcția și pentru Netlink International SRL.
 
Firma a raportat în anul 2021 următoarele date financiare:
  • 165.248 de lei – cifră de afaceri
  • 156.310 lei – profit net
  • Zero angajați
 
În trecut, compania a fost contractată de trei ori de Consiliul Local al Municipiului Adjud, valoarea fiind de 98.000 de lei. A mai încheiat contracte cu Primăria Sulina, Consiliul Județean Tulcea sau Primăria comunei Mihai Bravu.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Sistem informatic pentru primăria din Sulina. Aconnect Smart Software mai câștigă un contract în județul Tulcea (DOCUMENT)

Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, implementează un sistem pentru debirocratizarea instituției. Ce firmă de software livrează sistemul (DOCUMENT)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii