Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Consiliul local al municipiului Constanţa convocat în şedinţă extraordinară. Trei grădinițe vor fi reabilitate (VIDEO)

ro

07 Mar, 2023 08:07 1627 Marime text
Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară cu convocare de îndată, marţi, 07.03.2023, ora 11.00 .

Ședința se desfășoară prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.  

UPDATE: ora 11.00

În debutul ședinței se face prezența consilierilor locali. 

Sunt 26 de consilieri locali prezenți, există cvorum. 

Primarul Vergil Chițac este la Ministerul Mediului și nu poate fi prezent. Ședința este condusă de viceprimarul Ionuț Rusu. 

A fost supus la vot proiectul ordinii de zi. Sunt 25 de voturi pentru. 

Este citit primul proiect de pe ordinea de zi, privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Lumea Copiilor”, Constanţa».

Proiectul a fost aprobat cu 26 de voturi pentru. 

Este supus la vot proiectul privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Steluţele Mării”, Constanța»

Proiectul a fost aprobat cu 26 de voturi pentru. 

Este supus la vot proiectul privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Căsuţa de Turtă Dulce”, Constanța». 

Proiectul a fost aprobat cu 26 de voturi pentru. 

Este supus la vot proiectul pentru modificarea şi completarea HCL nr. 456/2018 privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiului Constanța”. 

Proiectul a fost aprobat cu 26 de voturi pentru. 




Proiectul ordinii de zi
 
1. Proiect de hotărâre nr. 94/06.03.2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Lumea Copiilor”, Constanţa»;inițiator: primar Vergil Chițac APROBAT CU 26 DE VOTURI
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
2. Proiect de hotărâre nr.95/06.03.2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Steluţele Mării”, Constanța»;inițiator: primar Vergil Chițac  APROBAT CU 26 DE VOTURI
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
3. Proiect de hotărâre nr. 96/06.03.2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit „Căsuţa de Turtă Dulce”, Constanța»;inițiator: primar Vergil Chițac  APROBAT CU 26 DE VOTURI
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4
 
4. Proiect de hotărâre nr. 80/2023 pentru modificarea şi completarea HCL nr. 456/2018 privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiului Constanța”.inițiator: primar Vergil Chițac APROBAT CU 26 DE VOTURI
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 3
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii