Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolele Teatrului pentru Copii şi Tineret “Căluţul de mare”, suspendate

ro

11 Mar, 2021 15:28 7694 Marime text

  • Activitățile Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vor fi suspendate timp de 14 zile.

Ca urmare a intrării județului Constanța în scenariul roșu, începând de miercuri, ora 00.00 și a reglementărilor ce se aplică în această situație, la rata de incidență de peste 3 la mie prin care se interzice funcționarea sălilor de spectacole, teatrelor și a altor instituții de acest gen, activitățile Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vor fi suspendate timp de 14 zile, inclusiv spectacolele programate în acest weekend (zilele de 13.03 - 14.03.2021).

Instituția va relua susținerea spectacolelor atunci când situația sanitară și legislația în vigoare o vor permite, dată ce va fi anunțată pe site-ul instituției (www.teatruldelamare.ro), pe Facebook cât și la sediul instituției la avizier.


Biletele achiziționate pentru spectacolele din acest weekend sunt valabile, timp de 1 lună după ridicarea restricțiilor, pentru oricare din oferta âartistică, în măsura locurilor disponibile.

„Orice schimbare apărută legată de această situație și care nu ține de instituția noastră, va fi comunicată pe site-ul instituției, Facebook și avizier în timp util. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii