Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert caritabil pentru copiii cu autism, la Constanța

ro

23 Jan, 2023 13:17 4815 Marime text


Concert caritabil în sprijinul campaniei "Music for Autism"

Sâmbătă, 11 februarie 2023, începând cu ora 20:30, sunteți invitați în Club Phoenix Constanța la un eveniment deosebit, atât prin scopul lui, cât și prin prezența unor artiști de valoare Mihai Mărgineanu și Banda., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Vino să cânți alături de Mihai Mărgineanu "Ma iubește femeile", "Zarița", "Gore din Chitila","Jeana","Aviația" sau "Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Mărgineanu este un cântăreț și compozitor român de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.

Potrivit sursei citate, concertul din 11 februarie 2023 vine în sprijinul campaniei "Music for Autism" și toate fondurile strânse se vor îndrepta către această campanie.

Rolul campaniei este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Prețul unui bilet este de 100 lei, iar rezervări se fac la telefon 0730 617787.

Biletele se pot achiziționa în fiecare zi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii