Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua săptămână „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” e în toi, în Parcul Viitorului

ro

19 Aug, 2020 16:48 2315 Marime text
  • A doua săptămână a proiectului „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” se află în plină desfășurare în Parcul Viitorului.
Dacă în prima săptămână, de luni până sâmbătă, Zbumzzi a adus zâmbetele pe buze copiilor din parcul cartierului Poarta 6, zilele acestea se bucură de prezența Zbumzzi copiii din Parcul Viitorului.

Vor urma, în săptămânile care urmează, până pe 13 septembrie, alte întâlniri atractive cu multă mișcare și cu teatru de păpuși, în parcurile: Km 4-5 (24-29 august), Parcul Gării (31 august-5 septembrie) și Casa de Cultură (7-12 septembrie).

Acestea se vor desfășura după următorul program:
  • Luni - Spectacol de dans cu Trupa ZBUMZZI
  • Marți - „Fata babei și fata moșului”
  • Miercuri - „Cenușăreasa”
  • Joi - „Motanul încălțat”
  • Vineri - „Cei trei purceluși”
  • Sâmbătă - „Aventurile lui Nică”
Mai mult decât atât, pe întreaga perioada de desfășurare a proiectului „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” (10-13 septembrie), de luni până joi, de la ora 19.30, Zbumzzi se află pe plaja din Faleză Nord (strada Rotterdam 2) cu aceleași spectacole pe care le prezintă în parcuri: dans - luni, „Fata babei și fata moșului” - marți, „Cenușăreasa” - miercuri și „;Motanul încălțat” - joi.

Intrarea e liberă!

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii