Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatiana Chirana, referent la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

03 Feb, 2023 00:00 1818 Marime text
 

• Tatiana Chirana este referent la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Tatiana Chirana a înscris un teren și un autoturism.
• Tatiana Chirana nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Tatianei Chirana, referent la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 30 martie 2022, Tatiana Chirana a menționat că, împreună cu familia, deține un teren intravilan în Constanța și un autoturism.
 
Potrivit documentului, terenul, care are suprafața de 51,46 metri pătrați, a fost dobândit în anul 2017, prin contract de vânzare – cumpărare, coproprietari, cu 50% cotă parte, fiind Tatiana Chirana și soțul ei, Dan Chirana.  
 
Autoturismul este marca Audi, an de fabricație 2015 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Tatiana Chirana a înscris sume realizate din salarii și alocația copilului, astfel: 27.642 lei (salariu Tatiana Chirana de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași), 8.355 lei (salariu Tatiana Chirana de la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța), 25.132 lei (salariu Dan Chirana de la Saint - Gobain Glass Romania SRL Călărași), 21.350 lei (salariu Dan Chirana de la SC Com Bamstel SRL Constanța) și 3.054 lei (alocație copil).
 
Tatiana Chirana nu a declarat interese.
 
În declarația de avere depusă în anul 2021 (înregistrată pe 11 noiembrie 2021), completată în calitate de referent superior la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, Tatiana Chirana a menționat un apartament și autoturismul Audi. La apartament sunt trecute însă datele de la terenul menționat în declarația depusă în 2022: dobândit în 2017, prin cumpărare, suprafața - 51,46 metri pătrați, coproprietari (cu 50% cotă parte) - Dan Chirana și Tatiana Chirana.
 
În ce privește veniturile anuale, în declarația depusă în 2021 au fost înscrise: 36.442 lei (salariu Tatiana Chirana, de la DGASPC Călărași), 29.800 (salariu Dan Chirana, de la Saint – Gobain Călărași) și 2.568 lei (alocație copil).  
 
Ca interese, Tatiana Chirana a menționat calitatea de membru în Sindicatul Gărzii Naționale de Mediu. 
 
Despre Saint - Gobain Glass Romania SRL
 
Potrivit Confidas, platformă consultată joi, 2 februarie a.c., societatea Saint - Gobain Glass Romania SRL a fost înființată în anul 1999, are adresa în municipiul Călărași, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea sticlei plate“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Saint - Gobain Glass Romania SRL a avut o cifră de afaceri de 658.972.120 lei, un profit net de 58.243.178 lei și 535 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 529.768.029 lei, o pierdere netă de 52.065.117 lei și 511 angajați.
 
Potrivit Confidas, asociați în firmă sunt Spafi - Societe de Participations Financieres et Industrielles (Franța) - 98,81% și Saint - Gobain Abrasifs (Franța) - 1,18%.

Persoane din conducere sau autorizate: Ovidiu Adrian Pascutiu - împuternicit sucursală, Moritz Moeller - administrator, Natarajan Sreedhar - reprezentant asociat persoană juridică.   
 
Confidas informează și că Saint - Gobain Glass Romania SRL este fără contracte de achiziții publice.    
 
Despre Com Bamstel SRL
 
Potrivit Confidas, platformă consultată joi, 2 februarie a.c., societatea Com Bamstel SRL a fost înființată în anul 1993, are adresa la Eforie Sud, județul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Transporturi rutiere de mărfuri“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Com Bamstel SRL a avut o cifră de afaceri de 1.606.799 lei, o pierdere netă de 19.732 lei și 7 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 1.596.413 lei, un profit net de 91.185 lei și 8 angajați.
 
Potrivit Confidas, ascoiat unic în fimă este Gheorghe Badea, care are și calitatea de administrator. Acesta nu mai apare în alte societăți.
 
Confidas informează și că Com Bamstel SRL este fără contracte de achiziții publice.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Tatianei Chirana.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Gabriela Ștefănescu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii