Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Popescu, auditor în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

24 May, 2023 10:31 1156 Marime text
  • Mihaela Popescu este, potrivit declarației de avere, auditor în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
  • În Secțiunea Documente pot fi consultate declarațiile sale de avere și interese.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Popescu, auditor în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (Delfinariu).
 
În declarația de interese completată în luna iunie 2022, Mihaela Popescu nu a menționat niciun interes.
 
În declarația de avere completată pentru aceeași perioadă, respectiv pe 14 iunie 2022, Mihaela Popescu a declarat două apartamente în Constanța, unul al soțului, Ciprian Popescu (47,87 mp, cumpărat în 1991) și al doilea împreună (43 mp, cumpărat în 2007) și două autoturisme – Dacia Solenza fabricată în 2004 și Chevrolet din 2010 – ambele cumpărate.
 
La capitolul active financiare, a fost notat un fond de investiții (inclusiv pensii private) deschis în 2013, cu o valoare de 34.540 de lei.
 
În ce privește venitul anual, auditorul CMSN Constanța a declarat 38.491 de lei din raporturi de muncă, venitul soțului a fost de 41.008 lei - raport de muncă la DGASC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Constanța și 15.600 de lei din închiriere, fiind menționată și alocația copilului.
 
În Secțiunea Documente pot fi consultate declarațiile de avere și interese ale Mihaelei Popescu, auditor al CMSN Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are Elena Iordache, contabil șef la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii