Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Cristina Mădălina Filip, membru CA al Administrației Fondului Imobiliar Constanța (DOCUMENTE)

ro

26 Nov, 2022 00:00 2111 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Mădălina Filip, membru în Consiliul de Administrație al RAEDPP Constanța, actualmente Administrația Fondului Imobiliar.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale Cristinei Mădălina Filip.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Mădălina Filip, membru în Consiliul de Administrație al RAEDPP Constanța, actualmente Administrația Fondului Imobiliar.
 
Despre Administrația Fondului Imobiliar Constanța
 
Așa cum se arăta în edițiile anterioare, în Rezoluția ONRC nr. 25614/03.10.2022, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța și-a schimbat denumirea și forma juridică și a devenit societate cu răspundere limitată Administrația Fondului Imobiliar.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, Administrația Fondului Imobiliar Constanța are asociat unic Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța.
 
CA-ul Administrației Fondului Imobiliar
 
Conform sursei citate, Alexandru Marius Timofte este președintele CA-ului AFI, numit în octombrie 2022, cu mandat valabil până pe 11 februarie 2023.
 
Ceilalți membri provizorii ai CA, toți cu mandate valabile până pe 11 februarie 2023, sunt Mihai Ghioca, Stere Hira, Cristina Mădălina Filip, Ionel Damian și directorul general provizoriu Iuliana Dobrin, cu mandat până pe 9 ianuarie 2023.
 
Pe ultimul an, fostul RAEDPP a declarat 101 salariați, profitul a fost de aproape 285.000 de lei, iar cira de afaceri a depășit 9,19 milioane de lei.
 
Avere și interese
 
În ce o privește pe Cristina Mădălina Filip, Registrul Comerțului arată că aceasta este membru provizoriu, cu un mandat ce urmează să expire în februarie 2023.
 
În declarația de interese completată pe 13 septembrie 2022, în termenul legal de 30 de zile de la numire, aceasta a precizat că nu are niciunul.
 
În declarația de avere completată la aceeași dată, tot în calitate de membru CA al RAEDPP Constanța, Cristina Mădălina Filip a precizat că nu deține bunuril imobile sau mobile și nici active financiare, dar nici datorii.
 
În ce privește venitul anual realizat, Cristina Mădălina Filip a menționat suma de 23.660 de lei, obținută de la Dacris Impex și 8.316 lei, de la Euxin Office, pentru ambele societăți sumele fiind obținute în baza contractului de muncă, în timp ce soțul său, Cătălin Ionuț Filip, a realizat un venit anual de 38.550 de lei (contract de muncă), suma fiind încasată de la Arabesque Galați.
 
Despre Dacris Impex
 
Platforma Confidas.ro, consultată pe 25 noiembrie 2022, arată că societatea Dacris Impex a fost înființată în anul 2020, are sediul social în Otopeni, pe strada Ardealului nr. 9F, obiectul de activitate fiind reprezentat de comerțul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Asociați și administratori sunt Laurențiu Dan Fați și Claudiu Adrian Fați, ale căror nume se leagă, printre altele, și de Dacris Prod Constanța,.
 
În 2021, Dacris Impex a raportat 162 de angajați, profit peste 2,28 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 99,46 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și în Constanța, pe strada Sabinelor, și, potrivit Confidas.ro, a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 7.428.104,58 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se APIA – Centrul Județean Ialomița, Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța, Administrația Fondului Imobiliar (în anul 2013), dar și Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, alături de alte instituții.
 
Despre Euxin Office
 
Potrivit Confidas.ro, Euxin Office a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe strada Baba Novac nr. 187, iar obiectul de activitate este comerțul cu ridicata nespecializat.
 
Asociat unic și administrator este Cătălin Gabriel Sava, iar firma a raportat în 2021 doi angajați, profit peste 288.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,25 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru în Constanța, pe strada Interioară 3, și, potrivit Confidas.ro, a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 412.623,49 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Autoritatea Națională Fitosanitară, dar și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, alături de alte entități.
 
Despre Arabesque
 
Societatea Arabesque a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 1994 și are sediul social în Galați, pe strada Timișului nr. 1, obiectul de activitate fiind comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare.
 
Asociați sunt Cezar Virgil Rapotan, Oana Andreea Rapotan și Mircea Rapotan, primul fiind și administratorul societății.
 
În anul 2021, societatea a declarat 2.843 de angajați, profit de aproape 140 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 2,45 de miliarde de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară și, conform sursei citate, compania Arabesque SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 27.081.820,27 de lei, printre autoritățile contractante aflându-se Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Academia de Științe Agricole și Silvice Gheorghe Ionescu Sisești, dar și Utilpub Prest Eco Serv PPL SRL.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale Cristinei Mădălina Filip.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele președintelui CA al Administrației Fondului Imobiliar SRL Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii